Més futbol

Lanzini, fora de Rússia

Mundial 2018. L’extrem del West Ham es trenca el lligament del genoll i Sampaoli haurà de cridar un relleu a una setmana del debut

Manuel Lanzini es va trencar, en l’entrenament de la selecció argentina a Barcelona, el lligament encreuat anterior del genoll dret i no podrà formar part de l’expedició albiceleste per a la disputa del mundial de Rússia, tal com va informar ahir l’associació argentina de futbol (AFA). Tot i no haver tingut la seva millor temporada en la Premier League amb el West Ham, Lanzini havia guanyat força dins de la jerarquia del combinat dirigit per Jorge Sampaoli i es perfilava com a titular per a l’estrena contra Islàndia el proper dia 16 de juny a Moscou. El mitjapunta format en el River Plate ja s’havia perdut els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro a causa d’una lesió.

Ara, Sampaoli, una vegada rebi el vistiplau de la FIFA, haurà de cridar un relleu (Enzo Pérez, Guido Pizarro, Leandro Paredes i Pablo Pérez serien els quatre candidats).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)