Internacional

Ensurt amb Gerard Piqué

Durant la sessió d’entrenament d’ahir del combinat espanyol a la ciutat esportiva del FC Krasnodar, es va encendre el llum d’alerta quan Gerard Piqué es va retirar del camp en notar molèsties al genoll esquerre. Va ser després d’una acció en què va fer una trepitjada en fals, però la incertesa sobre l’estat físic del central blaugrana va durar poc. El personal de la Federació Espanyola de Futbol va informar que no era res important i que Piqué s’havia retirat per precaució. El seu company Rodrigo, en la roda de premsa posterior a l’entrenament, també va transmetre tranquil·litat en explicar que Piqué “està bé” i que “en principi no hi ha cap tipus de problema”. D’aquesta manera, la seva presència en el Portugal-Espanya de divendres no ha de perillar.

Aquest no és pas el primer ensurt de genoll del blaugrana en els últims mesos. De fet, en la recta final de l’última temporada, van ser nombrosos els partits que va disputar amb una embenatge al genoll dret després de rebre una forta puntada de Gerard Moreno durant l’Espanyol-Barça de la segona volta de la lliga. Tot i això, va continuar jugant fins al punt d’acumular 49 partits oficials el curs passat amb el Barça. Ara, a Rússia, afronta la seva tercera cita mundialista després de les de Sud-àfrica 2010, en què va obtenir el trofeu, i Brasil 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)