Internacional

Golejada de Rússia per inaugurar el seu mundial (5-0)

Rússia 2018. La selecció amfitriona s’imposa clarament a una dèbil Aràbia Saudí

Rússia ha donat el tret de sortida al mundial amb un triomf contundent sobre Aràbia Saudí, una de les seleccions més fluixes de la competició, per 5-0. Els amfitrions s’han avançat ben aviat amb un gol de Gazinskiy (12’) i abans del descans han sentenciat Txerixev (43’) amb un gran gol. A partir d’aquí, Rússia ha deixat que Aràbia Saudí arrisqués, si ho volia, i tingués la pilota, per poder aprofitar les seves pèrdues. Així ha estat, i Dzyuba ha fet el tercer en el minut 71. En el partit inaugural a l’estadi Lujnikí, Rússia ha ampliat l’avantatge quan el partit ja moria, amb una gran diana de xerixev amb un xut potent amb l’exterior del peu, i amb el cinquè gol de la tarda, d’Aleksandr Golovin en el temps afegit.

Amb aquest resultat, Rússia se situa al capdavant del grup A amb tres punts. Demà es completa el grup amb l’Egipte-Uruguai.