Internacional

Dues grans defenses i molta fam de gol

Grup A. Egipte i l’Uruguai, amb Salah recuperat i Suárez amb ganes de fer oblidar la polèmica del Brasil, s’estrenen en el mundial amb l’objectiu de lligar curt Rússia

Defensa fèrria i un atac demolidor. Aquestes són les dues grans virtuts d’Egipte i de l’Uruguai, els dos teòrics favorits del grup A, que aquesta tarda, just a les 14 h (Cuatro), s’enfrontaran amb l’objectiu de sumar els tres punts que els permetin igualar al capdavant de la classificació a Rússia, que amb la golejada d’ahir contra l’Aràbia Saudita va presentar la seva candidatura per lluitar per un bitllet per als vuitens de final.

I els grans protagonistes, és clar, seran Salah i Luis Suárez, dos dels millors davanters del món, que arriben al partit amb una fam enorme. L’egipci, per demostrar que ha pagat la pena l’esforç titànic que ha fet aquestes darreres setmanes per recuperar-se a temps de la lesió que es va fer en la final de la Champions i, d’aquesta manera, complir el somni de jugar una copa del món amb la seva selecció. I el blaugrana, que com sempre estarà acompanyat en la punta de l’atac per Cavani, per recordar que ell ha de passar a la història per ser un grandíssim davanter, i no per la trista polèmica del mundial passat, en què va haver de marxar abans d’hora per la mossegada a Chiellini. “El que va succeir al Brasil ha fet que Luis Suárez hagi madurat molt. Arriba a la cita mentalitzat i preparat”, va afirmar ahir Óscar Washington Tabárez, el seleccionar de l’Uruguai, que va manifestar el seu desig que Salah pugui disputar el partit, tot i admetre que aquest fet multiplicarà per molt el nivell d’Egipte.

Pel que fa als faraons, Héctor Cúper es va mostrar optimista pel que fa a l’estat de forma de la seva gran estrella, a banda de reivindicar el bon funcionament defensiu del seu equip, que darrerament ha estat criticat per aquest fet. “M’és igual que ens titllin de ser un conjunt defensiu. Si un equip defensa bé, juga bé, i això ens ha servit per ser aquí, en el mundial de Rússia”, va recordar Héctor Cúper.

LES FRASES

M’és igual que ens titllin de defensius. Si un equip defensa bé, juga bé. Ens ha servit per ser aquí
Héctor Cúper
seleccionador d’egipte
Seria una alegria que pogués jugar Salah. És un talent del futbol que va tenir un accident
Óscar W. Tabárez
seleccionador de l’uruguai
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)