Internacional

Neymar tradueix la superioritat de Brasil contra Mèxic (2-0)

Vuitens. L’estrella del PSG fa el primer i la jugada del segon contra un rival que no cau golejat per l’encert del porter Ochoa

La incertesa ha durat fins al minut 88, però només per l’encert del porter Ochoa. Neymar ha fet el primer gol a l’inici de la segona part i Firmino ha sentenciat en el tram final en la victòria de Brasil contra Mèxic en el duel de vuitens de final del mundial.

Mèxic ha tingut un inici prometedor, amb ocasió de gol inclosa, però a partir del minut 20 la superioritat de Brasil ha estat palpable. Neymar ha posat a prova Ochoa amb un xut llunyà i després amb un gran retall dins l’àrea i una rematada ajustada que ha desviat la mà del porter. L’ex del Granada i el Màlaga ha estat el protagonista de la primera part, amb aturades de mèrit en arribades clares de Neymar, Coutinho, Paulino i Gabriel Jesus.

La insistència de Brasil no ha trobat premi fins a la segona meitat. Neymar ha arrossegat la defensa, ha canviat la pilota de banda per a la potent entrada de Willian i ha tingut l’instint assassí per estar on tocava amb l’assistència de l’extrem del Chelsea. 1-0 en el minut 50. Mèxic ha mirat de reaccionar, però ha fet ben poc. Ochoa ha mantingut la tarda enfeinada i ha evitat que Neymar, Paulinho o Willian ampliessin la distància. Un xut llunyà de Guardado ha estat un dels únics intents dels mexicans per dur el duel a la pròrroga, mentre els brasilers es dedicaven a perdre temps. La incertesa s’ha allargat fins al 88’ quan Neymar s’ha escapat en solitari, el porter ha desviat la rematada de l’ex del Barça i Firmino ha empès la pilota al fons de la xarxa en el 2-0.