Internacional

Anglaterra supera amb comoditat Suècia (2-0)

Quarts de final. Els anglesos tornen a treure rèdit de les accions a pilota aturada i deixen sense opcions el plantejament conservador dels nòrdics

El plantejament conservador de Suècia ha topat amb l’art d’Anglaterra a pilota aturada. Maguire en un córner ha desfet la teranyina sueca i a l’inici de la segona part Dele Alli ha sentenciat la classificació dels anglesos per a les semifinals.

Anglaterra ha dominat des de l’inici davant una Suècia ben posicionada que no ha deixat pràcticament cap forat. La primera part ha estat minsa d’oportunitats i la major possessió de dels anglesos no s’ha traduït en el marcador fins a la mitja hora quan Maguire ha rematat de cap amb contundència un córner per fer l’1-0. El combinat dirigit per Southgate està marcant gairebé tots els jocs a pilota aturada. Sterling ha tingut el segon a continuació amb una gran passada llarga de Jordan Henderson, però el porter li ha tocat una mica la pilota en el mà a mà i després no ha sabut definir.

La segona part ha arrencat amb un intent de reacció de Suècia, que per primer cop ha aparegut en atac i Berg ha tingut l’empat de cap, però Pickford ha tret una gran mà per desviar la pilota lluint reflexos. Anglaterra, però, ha estat qui ha vist porteria en una bona centrada de Lingard al segon pal per connectar amb el cap de Dele Alli en el minut 59. Pickford ha evitat d’immediat que els suecs entressin en el partit en desviar una mitja volta dins l’àrea de l’avui desaparegut Forsberg i qui més a prop ha estat de marcar han estat els anglesos. Sterling li Maguire han pogut ampliar la renda.