Internacional

Rakitic: “No hem tingut sort”

Decepció i orgull. El migcampista va qüestionar la decisió de l’àrbitre a l’hora de xiular penal en l’acció del 2-1, però va felicitar França pel seu triomf

Les paraules d’Ivan Rakitic després de perdre la final del mundial desprenien decepció, però també orgull. “És impressionant que un país de poc més de quatre milions de ciutadans jugui la final i tingui el millor jugador torneig”, va comentar el migcampista blaugrana, que va lamentar la manca de fortuna per part de Croàcia ahir sobre la gespa del Luzhniki. “Hem estat millor en la primera part. Hem atacat, però no hem tingut sort.” Abans, en declaracions a Telecinco, va mostrar-se una mica crític amb alguna decisió arbitral, com ara la del segon gol francès, concedit després que l’àrbitre, Néstor Pitana, va consultar el VAR. “Abans del partit havia dit que m’agradaria poder felicitar l’àrbitre. Alguna cosa que no ha sortit de la millor manera possible, però el futbol és així.” “Hi ha hagut petits detalls en contra nostra i en una final no sempre guanya el millor equip”, va concloure en aquest aspecte. Tot i això, no va deixar de felicitar França per haver assolit el mundial: “S’ho ha merescut.”

“Podem estar orgullosos del que hem fet, tot i que no és fàcil perdre una final; hem lluitat fins al final, no hem abaixat els braços ni quan França anava 4-1 per sobre, així que hem de tenir el cap molt alt”, va comentar Luka Modric, elegit el millor jugador del mundial.

Pel que fa al seleccionador croat, Zlatko Dalic, també va destacar la dualitat de sentiments que va provocar la derrota: “Estem tristos, però orgullosos. Hem fet un bon partit. Després del penal ha estat força difícil per a nosaltres.” En aquest sentit, no va atribuir la derrota a la jugada del 2-1, però va donar-ne la seva visió: “Mai comento l’arbitratge i no vull perdre el temps en això. Tan sols una cosa: en una final de la copa del món no es xiulen penals d’aquest tipus. En tot cas, no vull desmerèixer la victoria de França.”

“D’aquí a una mica, si tot va bé, ens adonarem del que realment hem fet en el mundial de Rússia. I la tristesa i el dolor que ara té la gent de Croàcia deixarà pas a l’orgull”, va concloure Dalic.

LES REACCIONS

Hi ha hagut petits detalls en contra nostra i en una final no sempre guanya el millor equip
Ivan Rakitic
INTERNACIONAL PER CROÀCIA
En la final de la copa del món no es xiulen penals d’aquest tipus [respecte a l’acció del 2-1]. En tot cas, no vull desmerèixer la victòria de França
Zlatko Dalic
seleccionador de croàcia
Podem estar orgullosos del que hem fet, tot i que no és fàcil perdre una final
Luka Modric
internacional per croàcia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)