Internacional

Duel d’admiradors

Community Shield. Pep Guardiola i Maurizio Sarri s’enfronten per primera vegada en un partit de futbol anglès. “Aprendré molt amb ell aquí, estic encantat”, s’entusiasma el català

Wembley aixeca el teló amb la seva tradicional Community Shield (16 h). El Manchester City, vigent campió de la Premier, enceta el tercer exercici en la dinàmica de Guardiola amb l’esperança de seguir seduint el futbol anglès enfrontant-se a un Chelsea que ha canviat de filosofia i, del futbol més conservador i físic d’Antonio Conte, se suma al corrent del de Santpedor amb l’arribada de Maurizio Sarri, un entrenador que Guardiola no ha dubtat a elogiar reiteradament els últims mesos. “Estic encantat que vingui a la Premier League. Ensenyarà futbol, i jo podré aprendre molt d’ell. He vist els primers partits de la pretemporada i ja ho té, és un equip recognoscible”, va dir el tècnic català poques hores abans de retrobar-se amb Sarri, que va ser encara més rotund a l’hora de referir-se al seu homòleg: “Guardiola és el millor entrenador del món.”

En les files del conjunt skyblue, la millor notícia és la recuperació de l’algerià Riyad Mahrez, que podria viure el seu debut oficial amb els de Manchester.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)