Champions

El Madrid, enquadrat amb la Roma, el CSKA i el Viktoria Plzen

Champions League. Els de Lopetegui tindran un grup assegura en la primera fase de la comeptició, mentre que el City de Guardiola ha quedat enquadrat amb Xahktar, Olimpique de Lió i Hoffenheim

El Real Madrid de Julen Lopetegui ha tingut sort en el sorteig de la fase de grups. Els blancs han quedat enquadrats en el grup G i s’enfrontaran a la Roma, botxí del Barça la temporada passada, el CSKA de Moscou i el Viktoria Plzen txec.

Per la seva banda, el Manchester City de Pep Guardiola jugarà contra el Xahktar Donetsk, Olimpique de Lió i Hoffenheim en el grup F.

Els altres grups:

Grup A: Atlético de Madrid, Borussia Dortmund, Mònaco i Bruges.

Grup C: París Saint-Germain, Nàpols, Liverpool i Estrella Roja

Grup D: Lokomotiv de Moscou, Porto, Schalke 04 i Galatasaray.

Grup E: Bayern, Benfica, Ajax i AEK Atenes.

Grup H: Juventus, Manchester United, València i Young Boys.

Modric, millor jugador

El croat Luka Modric, campió d’Europa amb el Madrid i subcampió del món amb Croàcia, ha estat escollit millor jugador de la temporada passada, mentre que la danesa del Wolfsburg Pernille Harder ha estat triada la millor jugadora.

A més, els premis individuals els ha copat l’actual campió, el Real Madrid. Keylor Navas ha estat escollit com el millor porter de la temporada passada, mentre que Sergio Ramos ha estat escollit millor defensa –on lluitava amb Marcelo i Varanne– i Luka Modric com a millor migcampista. Per completar la festa blanca, el portuguès Cristiano Ronaldo, ara a la Juventus i absent a la gala, ha estat escollit el millor davanter de la passada temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)