1a divisió

Dos porters i una porteria

1a divisió. Amb Keylor Navas, recentment premiat com el millor porter d’Europa, i Thibaut Courtois, flamant fitxatge i millor porter del mundial, esperant el moment, el Real Madrid rep el Leganés

El Real Madrid de Julen Lopetegui està en els inicis. El preparador guipuscoà treballa per dotar l’equip d’un segell, en el que és un procés que requereix temps però que, no obstant això, no l’està afectant en la lliga ja que ha aconseguit dues victòries solvents en les dues jornades disputades. Aquest vespre el seu conjunt té un altre test per posar-se a prova, al Santiago Bernabéu contra el Leganés, un partit que, com els dos anteriors, es presenta amb la incògnita de la porteria blanca. I és que aquest és un dels punts calents amb els quals haurà de batallar Lopetegui durant la temporada. “No et diré qui serà el titular”, va assegurar ahir qüestionat sobre qui jugarà avui: Keylor Navas, avalat per les tres Champions consecutives i premiat dijous com el millor porter d’Europa, o Thibaut Courtois, flamant fitxatge del club aquest estiu procedent del Chelsea i escollit com el millor porter del mundial de Rússia. “L’alineació del Leganés la veurem demà [per avui]; la confiança en els meus porters és màxima. Només en pot jugar un, però no significa que no tingui confiança en la resta”, va explicar Lopetegui, que ha apostat fins ara per Navas, per damunt d’un Courtois que encara no ha debutat de forma oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)