1a divisió

Nova era a Pucela

1a divisió. Ronaldo Nazário es converteix en el màxim accionista del Real Valladolid després de comprar el 51% de les accions del club

El Real Valladolid inicia una nova era. Ahir es va confirmar el que era un secret de domini públic: Ronaldo Nazário és el nou propietari del club. L’exfutbolista brasiler va comprar, a títol personal, el 51% de les accions de l’entitat de Pucela per convertir-se’n en el màxim accionista. “Aquesta nova gestió estarà definida per quatre paraules: competitivitat, transparència, revolució i social”, va explicar ahir en la roda de premsa en què juntament amb Carlos Suárez, fins ahir president del club, i Óscar Puente, alcalde de la ciutat, van anunciar l’acord.

El nou propietari, que serà el president del consell d’administració, va indicar també que Suárez, al capdavant del club castellanolleonès des de fa 17 anys, continuarà liderant la gestió i representant l’entitat institucionalment. “Posaré tot el meu coneixement a disposició dels jugadors i de l’entitat perquè tots en sortim beneficiats”, va expressar Ronaldo, que es va mostrar contundent interrogat sobre si seguirà el dia a dia del club: “Penseu que compraré el club i a l’endemà me n’aniré de vacances? Estaré pendent de tot el que passi i treballarem per millorar i donar-li major dimensió. Compteu amb nosaltres per fer que el Valladolid es consolidi a primera i continuï construint il·lusions.” Amb la continuïtat de Súarez, no s’intueixen, doncs, canvis dràstics en una entitat ja sanejada, perquè Miguel Ángel Gómez continuarà com a director esportiu i Sergio González, el gran artífex de l’ascens, com a entrenador.

D’acord amb el que van indicar diversos mitjans estatals, l’operació seria de cap a 30 milions. “Ronaldo és una persona que enamora i contagia il·lusió; es posa una pedra important pel creixement futur”, va explicar Suárez, que, amb la transacció, deixa de ser el màxim accionista del club, tot i que encara conserva un paquet accionarial, ja minoritari. “L’arribada de Ronaldo i la continuïtat de Carlos Suárez són bones notícies per el club i per a la ciutat”, va tancar Puente, l’alcalde.

LES FRASES

Penseu que compraré el club i a l’endemà me n’aniré de vacances? Estaré pendent de tot el que passi i treballarem per millorar
Volem que el Valladolid es consolidi a primera i continuï construint il·lusions
Ronaldo Nazário
PROPIETARI DEL VALLADOLID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)