Internacional

El Madrid, contra el campió d’Àsia o el Chivas

Mundial de clubs 2018. Els blancs s’enfrontaran a la semifinal al guanyador del duel entre els mexicans i el campió asiàtic; el torneig es disputarà entre el 12 i el 22 de desembre

El sorteig del Mundial de clubs 2018, celebrat aquest matí, ha determinat que el Real Madrid s’enfronti al guanyador del partit entre el Chivas de Guadalajara i el campió asiàtic, que encara no es coneix. El torneig se celebrarà a Abu Dhabi (Emirats Àrabs) entre el 12 i el 22 de desembre.

L’equip de Julen Lopetegui està classificat directament per la semifinal, com a campió d’Europa. L’altra semifinal la jugarà el campió de la Copa Libertadores contra el guanyador del duel entre el campió d’Àfrica i l’equip vençedor del partit entre el Al-Ain (dels Emirats Àrabs) i el Wellington de Nova Zelanda, campió d’Oceania.

Aquest enfrontament previ tindrà lloc el 12 de desembre, mentre que els dos partits de segona ronda es jugaran el dia 15. Les semifinals es disputaran el dia 19 i la final, el 22 de desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)