Internacional

Cristiano Ronaldo cobra el triple que qualsevol altre jugador a Itàlia

Serie A. Els 31 milions d’euros de fitxa del portuguès estan anys llum dels 9,5 del segon, Gonzalo Higuaín, l’únic del top 5 que no és del Juventus

Cristiano Ronaldo cobra el triple que qualsevol altre jugador a la Sèrie A. El diari La Gazzetta dello Sport ha fet públic avui el llistat dels jugadors més ben pagats de la lliga italiana, amb el portuguès a anys llum de qualsevol altre futbolista. Gonzalo Higuaín (Milan) i el company de l’actual pilota d’or al Juventus, Paulo Dybala, completen el podi. La vecchia signora té quatre jugadors entre els cinc primers i sis entre els vuit primers.

Cristiano Ronaldo cobra 31 milions d’euros. El segon que més cobra, no arriba a deu. Concretament, els 9,5 d’Higuaín, el davanter que va marxar del Juventus per l’arribada de l’estrella fins aleshores del Madrid. El tercer és Dybala amb set, seguit dels seus companys d’equip Miralem Pjanic (6,5) i Douglas Costa (6). El top 10 es completa amb el porter Donnarumma (Milan, 6 milions), el defensa Bonucci (Juventus, 5,5), el migcampista Emre Can (Juventus, 5) i els davanters Lorenzo Insigne (Nàpols, 4,5) i Mauro Icardi (Inter, 4,5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)