1a divisió

Tebas: “Estic convençut al 90% que el partit es jugarà a Miami”

Futbol. El màxim mandatari de LaLiga assegura que hi ha moltes possibilitats que el Girona - Barça es jugui als Estats Units

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha manifestat aquesta nit, en una entrevista a Onda Cero, que està convençut “al 90%” que el Girona – Barça de la jornada 21 es disputarà als Estats Units. Tebas, que també ha avançat que el clàssic Barça – Real Madrid es jugarà diumenge 28 d’octubre a les 16.15, ha explicat que no serà obligatori per als equips de la lliga estatal jugar als Estats Units. “És un possibilitat oberta als clubs que hi vulguin anar”, ha dit.

El màxim mandatari de LaLiga s’ha referit també a la possibilitat que el partit provoqui una manifestació a favor de la independència de Catalunya, tenint en compte el nombre d’aficionats del Barça que hi ha en territori nord-americà. “Els aficionats del Barcelona que hi ha als Estats Units no fan apologia de l’independentisme. És un tema en el qual no estan ficats. Allà hi van a anar els aficionats del Barcelona dels Estats Units”, ha comentat. “No fem un incendi on no hi ha res. Laliga, els Estats Units, els organitzadors, el Barcelona, el Girona, tots volem que sigui una festa del futbol. No volem que hi hagi política i treballarem en aquesta línia”, ha dit també.

Tot i que ha xifrat en un 90% les opcions que el duel es disputi als Estats Units, Tebas ha reconegut que no disposa de totes les autoritzacions. El president de LaLiga, finalment, ha destacat que: “No hi ha cap obligació de jugar un partit a l’any als Estats Units. Tots fem l’esforç més gran, però no estem obligats a anar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)