1a divisió

Rubiales: “El que ha signat Tebas és inútil”

Futbol. El president de la FEF acusa el president de LaLiga d’haver impulsat un partit als Estats Units sense parlar amb les parts implicades i afirma que és “un maleducat”

La guerra entre Javier Tebas i Luis Rubiales ha viscut avui un nou capítol, i de nou amb el partit als Estats Units com a rerefons. En una entrevista al diari anglès The Guardian, Rubiales ha avisat que s’oposarà formalment a la decisió de jugar el Girona-Barça als Estats Units i ha assegurat que el president de LaLiga “ha parlat amb tothom menys amb les persones amb qui havia de parlar” sobre la decisió. “Ha ignorat per complet als jugadors i fins i tot als clubs, signant un contracte amb una companyia privada durant deu o 15 anys”, ha assegurat Rubiales sobre Tebas, i ha afegit que “és una falta de respecte, deslleial i incomprensible.” “Ha signat un acord que no li correspon. El que ha signat és inútil”, ha dit Rubiales, que ha afegit que “no té sentit sense l’autoritzacio de la FEF així que ja veurem què passa amb aquest partit”.

Segons Luis Rubiales, el seu homòleg de LaLiga “exigeix molt als altres quan el seu propi comportament deixa molt que desitjar”. El president de la FEF ha a recordat que la FIFA protegeix la competició domèstica “i dur-la a un altre lloc representa una invasió en aquell país”. Rubiales ha definit el comportament de Tebas com a “terrible, faltat de respecte... Dit sense embuts, un maleducat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)