Internacional

Mourinho, contra les cordes (3-1)

El City ha fet els deures i s’ha imposat al Brighton 2-0. Sterling ha aprofitat en el minut 29 la passada de la mort de Sane des de l’esquerra i Agüero ha sentenciat a la segona meitat en un teva-meva amb Sterling. El conjunt de Pep Guardiola és el nou líder de la Premier League gràcies a una cursa de Hazard, que ha tornat a exercir de botxí del Liverpool, que ha reaccionat i al tram final ha igualat el marcador mitjançant Sturridge (1-1). Els skyblue i els reds comparteixen el primer lloc amb 19 punts en set jornades.

Així, el City de Guardiola ja li treu nou punts al United. “Necessitem reiniciar-ho tot després de perdre la copa i rebre un gol al minut 5 no hi ajuda.” José Mourinho, que ha assenyalat que amb VAR el primer gol no hauria estat legal, està contra les cordes després de caure 3-1 al camp del West Ham, que entrena Pellegrini. El United en set dies ha empatat a casa contra un que puja de segona com els Wolves, ha caigut a casa contra un segona a la copa de la lliga i la desfeta d’avui, amb l’afegit del conflicte amb Pogba, que ha estat titular, però rellevat a la segona part. “Pogba? Cap jugador està per sobre del United”, ha sentenciat el polèmic entrenador. Els hammers s’han avançat aviat i abans del descans han fet el 2-0 en un xut dins l’àrea que el rebot en Lindelof ha enviat al fons de la xarxa. Un espectacular gol de Rashford d’esperó ha alimentat les esperances dels red devils, que s’han esvaït d’immediat quan el jove migcampista McTominay, reciclat a central, ha comès una errada que ha deixat Arnautovic sol per fer el 3-1. Zinedine Zidane escalfa a la banda, a l’espera de la decisió del United sobre Mourinho.

Finalment, el pròxim rival del Barça, el Tottenham, ha lligat els tres punts malgrat tenir baixes de pes. Harry Kane ha exercit de referent en la visita al Huddersfield amb un bon cop de cap en el 25’ i un penal nou minuts més tard.