1a divisió

Llum verd perquè la lliga torni la setmana del 8 de juny

1a divisió. Pedro Sánchez ho anuncia en la seva compareixença setmanal

En la compareixença que ha fet aquest migdia, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que la lliga es reprendrà a partir de la setmana del 8 de juny. “Amb l’aval del Consejo Superior de Deportes (CSD), el Gobierno de España i el Ministerio de Sanitat, s’ha donat llum verd perquè es torni a reprendre la Lliga de futbol la setmana del 8 de juny, amb la major part del territori en la fase 3” , ha manifestat Sánchez.

“Per descomptat, la pilota tornarà a rodar en condicions que garanteixin la màxima seguretat per a tots els participants en la competició”, ha assegurat també. “El futbol espanyol, ho sabem tots, té un seguiment massiu dins i fora de les nostres fronteres, però no serà l’única activitat recreativa que anirem recuperant en les properes setmanes”, ha argumentat el president espanyol, que ha afegit a preguntes d’un periodista que “ tant l’autoritat sanitària com LaLiga miren d’aprovar un protocol de seguretat per a jugadors i jugadores.”

El primer partit, després de tres mesos d’aturada, podria ser el derbi andalús, Sevilla - Betis, que es disputaria divendres 12 de juny.

En els últims dies semblava que el campionat estatal tornaria el cap de setmana el 19 de juny.

Tebas, feliç

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha celebrat l’anunci de Sánchez, com no podia ser d’una altra manera. “Estem molt contents per la decisió, és fruit de la gran feina de clubs, jugadors, tècnics... CSD i agents implicats. Però és molt important seguir les normes sanitàries i que l’evolució de la pandèmia ens respecti, no podem baixar la guàrdia”, ha publicat en el seu compte de Twitter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)