Europa League

El Sevilla, a la final

Europa League. Un gol de Luuk de Jong dóna l’accés a la final al conjunt andalús a costa d’un Manchester United que topa amb Yassine Bounou

El Sevilla està a les portes de conquerir la sisena europa League de la seva història després de despatxar aquest vespre el Manchester United en una semifinal trepidant, en què el porter Yassine Bounou ha frustrat una vegada rere l’altre el Manchester United i en què Luuk de Jong ha donat la puntada definitiva al conjunt anglès aprofitant una centrada extraordinària de Jesús Navas.

El gol de l’holandès, definitiu per al conjunt de Julen Lopetegui, ha arribat després d’una primera meitat de moltíssim ritme i alternatives a totes dues bandes. Tant, que el Manchester United s’ha avançat mitjançant un penal transformat per Bruno Fernandes i el Sevilla, tot seguit, ha igualat forces mitjançant una internada de Sergio Reguilón que Suso ha enviat al fons de la xarxa.

Sempre competitiu en aquest tipus d’eliminatòries, el conjunt andalús jugarà a seva sisena final d’Europa League amb l’impuls moral d’haver guanyat les cinc anteriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)