Europa League

Bounou sosté el Sevilla i De Jong assegura la final

Europa League. El porter marroquí fa un partidàs i l’holandès aprofita una gran centrada de De Jong per deixar sense resposta el United

SEVILLA 2 MAN. UNITED 1

SEVILLA:Bounou, Jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilón, Fernando, Banega, Joan Jordán (Gudelj, 87’), Ocampos (Munir, 56)’, Suso (Franco Vázquez, 75’) i En-Nesyri (Luuk de Jong, 56’).MANCHESTER UNITED:De Gea, Wan-Bissaka (Daniel James, 87’), Lindelöf, Maguire, Brandon Williams (Fosu-Mensah, 87’), Fred, Pogba, Greenwood (Ighalo, 93’), Bruno Fernandes, Rashford (Mata, 87’) i Martial.GOLS:0-1 (9’) Bruno Fernandes (p). 1-1 (26’) Suso. 2-1 (78’) Luuk de Jong.ÀRBITRE:Felix Brych (alemany).

El Sevilla lluitarà per la seva sisena Europa League després d’haver noquejat el Manchester United gràcies a un gol en els últims minuts de Luuk de Jong i un partit extraordinari de l’exporter del Girona Yassine Bounou. En espera de rival, que sortirà del duel entre el Xakhtar i l’Inter aquest vespre, els andalusos afrontaran el partit definitiu amb la confiança d’haver guanyat les cinc finals que han disputat anteriorment.

En un partit molt intens, de molta alternativa, va colpejar primer l’equip de Solskjaer mitjançant un clar penal comès per Diego Carlos sobre Rashford que Bruno Fernandes, amb la seva categoria habitual, va facturar amb èxit. I encara que el Sevilla va poder eixugar l’avantatge mancunian encara en la primera meitat, gràcies a una arribada de Reguilón que va acabar empenyent al fons de la xarxa Suso, al conjunt andalús l’esperava un viacrucis en l’inici de la segona meitat amb una allau d’arribades dels red devils que van acabar sempre amb el mateix desenllaç, amb un Yassine Bounou immens tapant tots els xuts dels anglesos.

Però després de resistir una bona estona el vendaval del United, de passar-ho francament malament sense controlar la pilota, el Sevilla va aconseguir estabilitzar-se, Lopetegui va fer canvis i el seu equip va ser definitori a les àrees. Si a la pròpia va ser Bounou, a la de De Gea va ser Luuk de Jong qui va comparèixer puntual per rematar una gran centrada de Jesús Navas i deixar sense resposta un Manchester United que va acabar caient per la contundència a les àrees.

XIFRA

6
aturades
va fer Bounou, algunes decisives a l’inici de la segona meitat per mantenir ferm el seu equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)