2a divisió FEF

El Girona cedeix Jonathan Dubasin al Llagostera

2a divisió B. El conjunt llagosterenc reforça la seva plantilla amb l’arribada del veloç atacant, internacional en categories inferiors per Bèlgica. El curs passat Duba va jugar cedit al Figueres

El Girona i el Llagostera acaben d’anunciar un acord en el qual el conjunt blanc-i-vermell cedeix a l’extremp i mitjapunta Jonathan Dubasin a l’equip blau-i-vermell. L’atacant internacional en categories inferiors amb Bèlgica reforça la plantilla llagosterenca, que buscava un jugador d’aquest perfil que ocupés una fitxa sub-23 –els gironins encara en tenen una de major de 23 anys lliure i rastregen el mercat de jugadors a l’atur.

Duba va arribar al Girona la temporada 2018/19 i en el seu primer any va disputar 25 partits amb l’equip juvenil a la divisió d’honor (1 gol en 1.404 minuts acumulats).

La temporada passada, el futbolista nascut a la Seu d’Urgell va jugar cedit a tercera divisió amb la Unió, club amb el qual va jugar 22 enfrontaments i va fer cinc dianes, un rendiment satisfactori en el seu primer curs com a amateur.

Ara, tot i que el filial del Girona militarà a tercera, Duba fa un pas més i promociona a segona B de la mà del Llagostera, que intentarà treure-li el màxim partit possible tot i la seva joventut (va néixer l’any 2000). El futbolista pot adaptar-se a qualsevol de les posicions d’atac i serà un complement perfecte per a una plantilla, cada vegada més jove i més amplia, comandada pel tècnic Oriol Alsina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)