Champions

El Madrid accentua dubtes a les portes del clàssic

Champions League. Una primera part catastròfica deixa el conjunt blanc sense puntuar contra un Xakhtar Donetsk que visitava Valdebebas en quadre

REAL MADRID 2 XAKHTAR D. 3

REAL MADRID:Courtois, Ferland Mendy, Militão, Varane, Marcelo, Casemiro, Fede Valverde, Modric (Toni Kroos, 70’), Rodrygo (Benzema, 45’), Marco Asensio i Luca Jovic (Vinícius, 59’).XAKHTAR DONETSK:Trubin, Dodo, Khocholava, Bondar, Korniienko, Maycon, Marcos Antonio (V’yunnik, 94’), Marlos, Tete, Dentinho (Sudakov, 86’) i Solomon (Vitão, 92’).GOLS:0-1 (29’) Tete. 0-2 (33’) Varane en pròpia porta. 0-3 (42’) Solomon. 1-3 (54’) Modric. 2-3 (59’) Vinícius Júnior.ÀRBITRE:Srdjan Jovanovic (col·legi serbi). Targetes grogues a Militão, Asensio, Bondar i Korniienko.

El Real Madrid arribarà en crisi dissabte al Camp Nou. De joc i de resultats, després que el Xakhtar Donetsk aconseguís obrir una mica més la ferida blanca que havia generat el Cadis també a Valdebebas.

Amb un ull en la Champions, reservant Benzema i amb Ramos de baixa, i amb l’altre a l’horitzó esperant ja la visita del Barça, el conjunt de Zinedine Zidane va naufragar en una primera meitat en què ni va ser àgil amb la pilota ni tan sols agressiu sense, i en què el Xakhtar, tot i arribar a Madrid molt afectat pel coronavirus, amb sis dels seus titulars habituals fora de combat, va demostrar que era un equip amb les idees més clares, defensant amb ordre i aprofitant les seves arribades amb puntualitat. Tete, amb un xut ben angulat només de començar, va obrir una bateria de despropòsits que van arrodonir primer Varane, amb un gol en pròpia porta, i després l’israelià Solomon, prometedor extrem del conjunt ucraïnès que, després d’associar-se amb Tete, va batre per tercera vegada Courtois.

Obligat per les circumstàncies, Zidane va moure fitxa en el pas pel vestidor i va donar entrada ja a Benzema, i, incentivat per un Xakhtar una mica més aculat, el seu equip va poder viure més en camp contrari i Modric, amb un colpeig ple de ràbia a l’escaire, va obrir una porta per a l’esperança blanca. Un intent de remuntada que, si bé el Xakhtar va estar a punt de sufocar en més d’un contraatac, Vinícius va alimentar només d’entrar aprofitant una errada de Marlos per fer el segon.

Impulsat pel toc de corneta final, el Madrid va introduir la pilota al fons de la porteria de Trubin en una tercera ocasió, amb un xut de Fede Valverde des de la frontal, però la posició il·legal de Vinícius, que obstaculitzava la visió del porter eslau, va invalidar el que hauria estat l’empat d’un Madrid que continua desenfocat i a zero en la Champions.

VESTIDORS

No he vist l’equip que a mi m’agradaria, i quan això passa, el responsable és evident que soc jo
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
És difícil dir alguna cosa perquè simplement hem jugat malament. Cal seguir treballant
Luca Modric
MIGCAMPISTA DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)