Europa League

La Real i el Granada responen amb fermesa

Europa League. Tots dos equips traslladen el bon moment a la lliga a la competició europea. El Vila-real tampoc falla i es manté invicte sota la pluja

Jornada plàcida per als equips de LaLiga a l’Europa League. El Granada, la Real Sociedad i el Vila-real van tirar endavant els seus partits i enfilen, a bon ritme, la classificació cap als setzens de final una vegada superat l’equador del seu grup.

El Granada es va imposar amb solvència a l’Omonia de Nicòsia amb un gol matiner de Yangel Herrera i el de la sentència, ja entrada la segona part, de Luis Suárez. Els andalusos encapçalen el seu grup amb set punts i un marge de quatre respecte al tercer classificat, el PSV. De fet, té mig passaport per als setzens de final. Un fet històric per al club andalús, que enguany s’estrena com equip al Vell Continent. Els de Diego Martínez, després d’un any espectacular el curs anterior, continuen alimentant les bones sensacions durant la present temporada amb un futbol efectiu i pragmàtic.

La Real Sociedad també es va afegir a les victòries amb un triomf per la mínima davant l’AZ Alkmaar. Els bascos van signar una gran actuació col·lectiva i només la manca de punteria va privar els d’Imanol Alguacil de gaudir d’un marcador més ampli pel joc mostrat. Portu (58’) va portar la calma a la segona part i els tres punts a la butxaca de l’equip local. El grup de la Real està força comprimit, amb tres equips empatats a sis punts, amb l’AZ i el Nàpols. Els pròxims partits resultaran decisius per veure com queda configurat el grup.

La pluja, protagonista.

El Vila-real va aconseguir una victòria davant el Maccabi Tel Aviv i és lider ferm del seu grup. Però la tensió del duel va estar concentrada en els minuts previs al començament del partit. La forta pluja a la zona de Castelló va obligar a retardar el partit durant més d’una hora. Durant 30 minuts van caure 60 litres per metre quadrat. Per un moment semblava impossible tornar a jugar a futbol, però el bon drenatge de la gespa de La Ceràmica va permetre de jugar el partit amb bones condicions tot i acabar a la mitjanit.

VILA-REAL - MACCABI

El partit es va jugar una hora més tard per la forta pluja caiguda anit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)