Champions

El Madrid, a vuitens com a primer de grup

Champions. Dos gols de Benzemá en la primera meitat deixen sense resposta el Mönchengladbach

El Real Madrid recupera constants vitals, després d’imposar-se al Borussia Mönchengladbach amb molta autoritat a Valdebebas i d’assegurar-se el primer lloc del grup en una nit en què ni tan sols tenia garantida la classificació.

Com sol ser habitual quan es veu amb l’aigua al coll, el conjunt de Zinedine Zidane ha elevat les seves prestacions de forma notable i, amb una primera meitat sense pràcticament fissures, més enllà d’una transició que Pléa, sol davant Courtois, ha enviat la pilota fora, l’equip blanc ha governat amb mà de ferro, pressionant amb criteri, recolzant-se en un inspirat Luka Modric i generant dificultats des de les bandes, especialment la dreta, des d’on han nascut els dos gols de cap de Karim Benzemá, al primer a una gran centrada de Lucas Vázquez i el segon a un enviament encara més enroscat de Rodrygo que alliberava una mica més el Madrid dels nervis amb que havia començat el partit. Modric, a més, amb un xut al pal i un gol anulat per fora de joc previ, encara hauria pogut aclarir més el panorama a Valdebebas, on el Madrid s’havia preparat mentalment per patir i en canvi va exhibir un to impropi de la seva temporada.

Una versió millorada, a més, que el Madrid ha aconseguit mantenir en la segona meitat, malgastant més d’una ocasió de gol –Benzemá i Lucas han topat amb la fusta– per golejar un Borussia Mönchengladbach sense ullal ofensiu i bastant feble defensivament, que ha passat com una ombra per Valdebebas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)