Espanyol

Chen ho té tot sota control

Espanyol. El president de l’Espanyol viu una nova junta tranquil·la amb un full econòmic immaculat i on l’únic neguit és tancar l’ascens a final de temporada

Chen Yansheng no ha tingut cap problema per passar l’aprovació de comptes del darrer exercici i els de l’actual temporada. Des que va arribar a la presidència del club, ara fa cinc anys, cada junta és un passeig per l’empresari xinès que controla més del 99 per cent de les accions. L’únic punt de fricció arriba amb el torn de precs i preguntes dels accionistes. Enguany, a diferència dels anteriors, les preguntes ja havien estat redactades i això ha facilitat les respostes del mandatari que, com s’ha pogut veure, ja les portava preparades. “Vull agrair a tots el vostre suport i ara farem un Espanyol més gran i no deixarem de treballar de manera incansable per retornar el club a primera”, ha dit Chen Yansheng en el seu discurs de cloenda. Una Junta d’Accionistes ha estat representat el 99,515 per cent del capital social. L’Espanyol ha presentat uns beneficis de 9,1 milions d’euros el curs anterior i un pressupost per aquesta temporada de 72,5 milions d’euros, el més alt d’un club a segona divisió. I és que la bona cara econòmica contrasta amb la fragilitat esportiva del descens. Ara, el president Chen busca que el bon full econòmic, amb un deute per sota dels 40 milions d’euros vagi de la mà amb bons resultats esportius i el retorn a primera. En tot cas, de moment, Chen Yansheng ho té tot sota control. I quan es parla d’una Junta d’Accionistes, ell juga a casa, encara que estigui a 12.000 quilòmetres de distància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)