Sabadell

Ampliació de capital en el Sabadell

Sabadell. Celebrada junta extraordinària d’accionistes amb una ampliació de capital de fins a un màxim de sis milions d’euros. Esteve Calzada, satisfet amb la situació esportiva i econòmica del club

Junta extraordinària d’accionistes del CE Sabadell celebrada per via telemàtica per la pandèmia de la Covid-19. Com s’esperava, aprovació d’una ampliació de capital de fins a un màxim de sis milions d’euros, necessària per cobrir amb les exigències del CSD després de l’ascens de categoria del club arlequinat. El capital mínim establert és de 7,1 milions, tenint el club un capital social de prop dels dos milions. És necessària una ampliació de capital de 5,2 milions d’euros, però el club preferix anar fins aquest màxim de sis per cobrir possibles contratemps. L’escriptura ha d’estar signada i registrada el 30 de juny de 2021 per poder continuar en el futbol professional en cas d’aconseguir la permanència a la segona divisió A, així que la primera fase d’aquesta ampliació de capital es farà entre els mesos de gener i febrer de l’any vinent.

El president del Sabadell, Esteve Calzada, creu que el club viu “un altre moment històric. Cal recordar d’on venim i on estàvem fa tres anys. Hem passat de fons propis negatius a positius i una estabilitat absoluta de l’entitat en l’àmbit institucional i financer”. Segons va explicar Calzada, el 30 de juny de 2017, el Sabadell acumulava uns fons propis negatius de 6,8 milions d’euros i ara, gràcies a aquesta última ampliació, quedaran situats en uns 4,3 milions positius.

En la junta general ordinària celebrada abans s’ha aprovat la liquidació de l’exercici de la passada temporada, amb unes pèrdues d’1,8 milions d’euros, provocades sobretot per les despeses de la fase d’ascens i els bonus que es van haver de pagar a jugadors i membres del cos tècnic per l’ascens de categoria.

El director general del CE Sabadell, Bruno Batlle, també ha parlat de la situació esportiva, explicant que la situació econòmica pot permetre reforços en el mercat d’hivern. “El límit salarial va augmentar gràcies a diferents ingressos de patrocinadors i altres partides i això ens permet un marge. Estem treballant des que va acabar el primer mercat i ara cal analitzar les opcions pensant en la possibilitat de reforçar la plantilla en el nou mercat d’hivern. En l’àmbit pressupostari estem en una línia molt correcta perquè ja vam ser una mica conservadors”, va dir Batlle. Calzada, per la seva part, ha explicat que el gran objectiu del club és continuar en el futbol professional i tenir tota la confiança en la persona d’Antonio Hidalgo. “Apostem per la persona que ens ha portat fins aquí i volem ser agraïts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)