Girona

Amb els mateixos punts, però ara més lluny

Dels de dalt. Amb la classificació per fi al dia, el Girona calca la puntuació del curs passat, però té el segon 7 punts més amunt

Han hagut de passar 17 jornades perquè la classificació de segona A es posés al dia, un cop disputats els partits que havien quedat pendents de les primeres jornades. El Girona calca el balanç de la temporada passada, amb els 27 punts que donen les vuit victòries, els tres empats i les sis derrotes. La diferència, però, és que els 27 punts no serveixen als blanc-i-vermells per situar-se en zona de play-off –atrapen el Rayo, sisè– i sobretot el mantenen lluny de la d’ascens directe, marcada per l’Espanyol, amb nou punts més que el Girona. La temporada passada, un cop disputades 17 jornades, el Girona ocupava el cinquè lloc i tenia el segon classificat (l’Almeria) només dos punts per sobre. El Cadis, això sí, s’havia disparat, líder amb 12 punts més que el conjunt gironí. La temporada passada, el Girona tenia les expectatives molt més altes, amb el límit salarial més alt de segona A amb molta diferència, i en aquest punt del campionat Pep Lluís Martí feia quatre partits que s’asseia a la banqueta, després de la destitució de Juan Carlos Unzué (12 jornades) i de Juan Carlos Moreno com a tècnic pont.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)