Barça

Vilajoana: “Falta seriositat en alguns precandidats”

Eleccions. Xavi Vilajoana llança un dard enverinat a Jordi Farré per la promesa de les pizzes i els tatuatges i un altre a Víctor Font pel caos de divendres amb Jordi Majó

“Tinc certa preocupació per tot el soroll que estic sentint aquests últims dies, i de propostes concretes, ben poques, la veritat. En algunes precandidatures la seriositat brilla per la seva absència. Jo no demanaré vots a canvi de res. Al soci li interessa escoltar propostes reals i els debats són sans. Són la millor eina per exposar els projectes i per això demano debatre.” “La bipolaritat Laporta-Font? Jo no soc qui per dir on heu de posar el focus el mitjans. Un ha estat expresident i l’altre fitxa i desfitxa en tres hores. Jo tinc clar el meu projecte i em prenc molt seriosament això de ser president del Barça.” Són paraules de Xavi Vilajoana durant l’acte d’inauguració de la seva seu electoral al cor de Barcelona, a Rambla de Catalunya, 125. Vilajoana no va dir noms, però se li va entendre tot quan va fer referència a la proposta de Jordi Farré aquesta setmana de regalar pizzes i tatuatges a aquells socis que el votessin. També va llançar un dard enverinat al caos originat divendres al matí en la precandidatura Sí al Futur amb el fitxatge i la posterior destitució de la figura de Jordi Majó.

Vilajoana se sent fort i busca el cos a cos. Té ganes de debat electoral. “Cal construir un Barça de proximitat. Proper, implicat i responsable amb els seus i amb els qui l’envolten. Un Barça quilòmetre zero”, assegura. “El nostre Barça km 0 tindrà per primera vegada en la història dues de les cadires de la junta directiva bloquejades. Una serà per la figura del soci, perquè volem que el propietari del club tingui presència, veu i vot a l’òrgan de govern. L’altra volem que sigui per pels veterans del Barça. Així els ho hem proposat. I si soc president, farem que a l’òrgan de govern del nostre club sempre hi hagi aquestes dues cadires reservades.” Vilajoana també ha anunciat que si surt escollit convocarà dues assemblees anuals de socis, enlloc d’una com fins ara.

Preguntat per la figura de Leo Messi, Vilajoana va dir que “a Messi se li hauria de preguntar directament si vol continuar jugant en el millor club del món”. “Messi està en una etapa madura. Ha de ser decisiu en els partits en què ha de ser decisiu, sí, però hi ha molts rols que ha de complir un capità: ser integrador amb els joves, amb els fixatges, aportar lideratge... i repeteixo, primer se li ha de fer aquesta pregunta”.

EL PROTAGONISTA

Tinc preocupació per tot el soroll que estic sentint aquests últims dies, i de propostes concretes, ben poques, la veritat
Jo no demanaré vots a canvi de res; al soci li interessa escoltar propostes. Demano un debat
Xavi Vilajoana
PRECANDIDAT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)