La màquina blaugrana no s’atura

Primera divisió. Nova golejada amb un trio de gols d’Oshoala i una gran actuació de Caroline Graham Hansen el dia que Sandra Paños torna a la porteria

valència 0 barça 7

VALÈNCIA:Enith; Beltrán (Martín-Pozuelo, 66’), Pujadas, Kerlly R. Cubedo (María J., 48’); Torrodà, Salmi, Candela, Sandra; Bonsegundo (Alejandra, 66’) I Jansen (Asun Martínez, 79’).BARÇA:Sandra Paños; Marta Torrejón, Mapi León (Hamraoui, 61’), Pereira (Crnogorcevic, 69’), Leila; Patri Guijarro, Aitana (Jenni Hermoso, 63’), Alexia Putella (Vicky Losada, 46’), Graham Hansen (Lieke Martens, 61’), Oshoala i Mariona.GOLS:0-1, Mariona (1’). 0-2, Mariona (27’). 0-3, Graham Hansen (34’). 0-4, Oshoala (38’). 0-5, Oshoala (44’). 0-6, Marta Torrejón (55’). 0-7, Oshoala (74’).ÀRBITRE:Marta Frías Acedo.

Nova victòria del Barça de Lluís Cortés. Nova golejada el dia que Sandra Paños, de baixa per lesió des de la primera jornada de lliga, tornava a la porteria. Aquesta vegada, la golejada, a Paterna contra el València. Amb una Caroline Graham Hansen espectacular, convertida en un punyal per la banda dreta durant tota la primera part. La noruega no només va marcar el tercer gol en una primera part que ja va acabar amb un contundent 0-5, també va donar dues assistències i va fabricar un munt d’oportunitats per a les seves companyes, com ara un gol anul·lat per fora de joc d’Oshoala.

El partit es va posar molt aviat de cara per a les blaugrana, amb un gol de Mariona en el primer minut aprofitant una errada en la sortida de pilota del València. Una altra errada semblant va provocar el cinquè gol, d’Oshoala. Entre aquestes dues dianes, el recital de Graham Hansen per la dreta havia facilitat tres gols més. Un de seu, un de Mariona i un altre d’Oshoala.

Amb l’entrada de jugadores importants en la segona part com ara Vicky Losada, Lieke Martens, Jenni Hermoso i Hamraoui, el Barça va mantenir la tensió competitiva i va fer un parell de gols més. Un de Torrejón, de cap, a la sortida d’un córner, i un altre d’Oshoala, que va signar un trio de gols. Pereira va enviar un penal al travesser després d’una clara falta de la portera local a Oshoala.