Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“El millor és veure entrenar l’equip”

Sense temps per badallar ni per pensar més enllà del proper partit, Francisco va valorar davant dels mitjans de comunicació la situació de l’equip en la prèvia del matx contra el Rayo Vallecano. El tècnic té clar el potencial del conjunt madrileny i avisa: “Ens enfrontem a un equip potent, un aspirant amb molts jugadors amb experiència en la categoria o, fins i tot, en primera. Per mi, és de les millors plantilles i haurem de fer un gran esforç si volem tenir alguna opció”, comentava Francisco, que, sobre la falta de descans, hi afegia, resignat: “Vam haver de jugar el partit de la segona jornada i amb prou feines hem pogut recuperar totes les forces, però no és excusa, tot i que ells han tingut més dies de descans. El Rayo és un equip molt atrevit, amb jugadors plens de desequilibri. Potser fora de casa no han aconseguit bons resultats [només dues victòries], però han merescut més i haurem de ser ambiciosos.”

L’andalús admet que les tres victòries consecutives han anat molt bé a l’equip per escalar posicions i per créixer en confiança: “Ens tocava encadenar victòries per sortir d’una zona complicada on érem fa quinze dies. Contra el Rayo, però, és un partit diferent i haurem de repetir el bon treball, o millorar-lo, ja que sense això no podrem vèncer”, deia Francisco, content també per la resposta de Stuani en l’últim matx, en què va fer les dues dianes de l’equip: “Teníem moltes ganes que estigués còmode i que recuperés la forma física; per això ho vam festejar tots. Stuani va fer els dos primers gols, però el Girona ja té 27 punts i això diu molt de l’equip.”

Precisament la feina de tota la plantilla és el que enorgulleix més el tècnic: “Guanyar ens permetria seguir creixent més enllà de la classificació. El millor és veure entrenar l’equip, la competitivitat i el sentiment que tothom vol jugar i lluitar per una posició”, sentenciava convençut Francisco.

L’AVÍS DEL TÈCNIC

“No hem de pensar en les tres victòries i sí a repetir o millorar el treball fet”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)