Sabadell

Un triomf de rauxa els allunya del descens

Sabadell. Els arlequinats articulen una remuntada que els deixa fora dels llocs de perill per primera vegada en tota la temporada

Cartagena 1 Sabadell 2

CARTAGENA:Marc Martínez; David Simón (William, 89’), Andújar, Carlos David, De la Bella; Gallar, Clavería (Carrasquilla, 85’), José Ángel (Harper, 85’), Nacho Gil (Aguza, 76’); Elady i Castro.SABADELL:Mackay; Víctor (Rubio, 72’), Jaime, Ibiza, Sierra (Stoichkov, 72’), Cornud; Undabarrena, Cuevas; Aarón Rey (Juan Hernández, 64’), Querol (Pena, 72’); i Edgar (Guruzeta, 64’).GOLS:1-0 (62’) Gallar. 1-1 (77’) Guruzeta. 1-2 (84’) Carlos David, pròpia porta.ÀRBITRE:Galech Apezteguia.T.G.:als locals Clavería i Elady; als visitants Sierra, Querol, Cornud, Undabarrena i Juan Hernández.

Una remuntada molt meritòria contra un rival directe deixa el Sabadell per primera vegada en tot el curs fora dels llocs de descens. Els arlequinats van sobreposar-se a la diana del terrassenc Gallar, en el minut 62, i van sumar els tres punts, molt necessaris en qualsevol context però especialment en la crisi de resultats que arrossega l’equip des que ha començat la lliga.

L’inici del partit va ser complicat de manegar per a l’equip d’Antonio Hidalgo, que va haver de contrarestar un seguit d’ocasions en el primer quart d’hora que gairebé el deixen a la lona. La pressió del rival va ser tan accentuada que Rubén Castro va enviar una pilota al pal. Amb el pas dels minuts, els arlequinats van estabilitzar l’enfrontament. Fins i tot va poder acostar-se a la porteria de Marc Martínez, però les accions de Nèstor Querol i de Víctor Garcia van ser molt tímides.

Al Sabadell li va tornar a costar processar el retorn dels vestidors. L’equip no va estar gaire encertat amb la pilota als peus i tot plegat va provocar que Mackay veiés els seus rivals massa de prop. El porter, però, no va intervenir en una centrada de Gallart que, amb l’ajut de Castro, va acabar a la seva porteria.

A Antonio Hidalgo no li va quedar cap altre remei que moure la banqueta i va trobar consol en l’entrada de Guruzeta, protagonista en les dues dianes: primer, definint a gol en una pilota que va rebre dins l’àrea, i després, estavellant una rematada a la cara de Carlos David, que, amb fortuna, va acabar introduint-se a la porteria i enviant els punts al Vallès.

En els primers minuts després d’encaixar no hauria de passar res, però ho hem fet malament