Barça

Messi enderroca el mur del Llevant (1-0)

Barça. Soferta victòria de l’equip de Koeman després d’una setmana per oblidar

El Barça ha tornat a guanyar aquesta nit, després de les ensopegades contra el Cadis i la Juventus. Ho ha fet a casa i davant d’un rival, el Llevant, que ha vengut molt cara la derrota. De fet, Messi ha decidit, amb un gol en el tram final del partit.

Koeman ha apostat d’entrada pel 4-3-3, abandonant el 4-2-3-1 i el seu equip ho ha agraït més en atac que en defensa. De fet, la primera ocasió clara l’ha tingut el Llevant: Ter Stegen ha posat una mà de ferro per refusar un xut de De Frutos des de molt a prop. Però, si l’alemany ha mostrat el seu bon nivell habitual, en l’altra porteria Aitor Fernández ha fet un recital d’aturades. El cas és que al descans s’ha arribat sense gols, tot i que Griezmann, Braithwaite, Messi i Jordi Alba han tingut el gol a un pam.

L’empat a zero s’ha mantingut gràcies, en bona mesura, a l’actuació del porter granota, fins que Messi, en el minut 76 ha rebut de De Jong i ha clavat la pilota a la xarxa amb un xut creuat.

En els darrers minuts, el Barça ha jugat amb tres centrals, després que Umtiti entrés per Griezmann, i el marcador no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)