Barça

Ronald Koeman

Entrenador del FC Barcelona

“Si creiem en el nostre joc, encara hi ha lliga”

Koeman va reconèixer que la soferta victòria contra el Llevant, que tancava una dura setmana, havia estat especialment difícil. “Ha estat molt complicat. Però hem creat moltes ocasions. Crec que hem millorat en la segona part. Ens ha costat avançar-nos en el marcador, però el triomf ha estat merescut i treballat”, deia. El Barça va començar el partit amb un 4-3-3 i en la segona part va tornar al 4-2-3-1. “Hem començat amb un pla, perquè el contrari ens esperava i ens pressionava molt. Hem volgut que Messi fos un migcampista més i que hi hagués més profunditat a les bandes. S’ha de reconèixer que ells han tingut dues clares oportunitats. En la segona part hem estat millor”, va comentar el tècnic blaugrana. Interrogat sobre l’entrada d’Umtiti en els últims minuts, que va reforçar la defensa, l’holandès va ser clar: “Si falta poc i el rival posa més gent a dalt, crec que s’ha de defensar el resultat i, si cal, acabem amb un central més. El partit d’avui era molt important guanyar-lo. Tant de bo ens doni confiança per al partit de dimecres.”

Sobre Messi, va considerar: “No té gaires facilitats, perquè el marquen molt al damunt. Però ha demostrat que continua sent decisiu.” De Riqui Puig va dir que el va fer escalfar quan el partit estava amb empat a zero, però amb el gol de Messi va canviar de plans. Finalment, Koeman va manifestar que el seu Barça encara pot aspirar a la lliga: “Sí, és clar. Queden molts partits. Si creiem en el nostre joc, encara hi ha molta lliga.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)