Barça

El protagonista

Lionel Messi

A un gol de Pelé

Va necessitar deu rematades per marcar, però ho va acabar aconseguint. Va començar com a jugador més avançat i després es va moure per tot el front d’atac buscant la pilota. Va crear joc i fins i tot va arribar a la rematada. I la seva persistència va tenir premi: va fer l’únic gol del partit, en el minut 75. Després d’una bona recuperació de Braithwaite quan el Llevant sortia, va rebre una bona passada de Frenkie de Jong i va definir amb un xut encreuat amb l’esquerra que va tocar Aitor Fernández i també el pal.

Lionel Messi no té la punteria tan afinada com seria desitjable, possiblement no és tan ràpid, ni mentalment ni en l’execució, com en temporades anteriors, però ahir va tornar a ser decisiu, com tota la vida des que va debutar amb la samarreta del Barça. Amb el d’ahir, ja ha signat vuit gols aquesta temporada, cinc en la lliga i tres en la Champions, i està a només un d’igualar el brasiler Pelé com el futbolista que més gols ha marcat en un únic club. Messi acumula 642 gols amb la samarreta del Barça en 743 partits, mentre que Pelé en va marcar 643 en 757 partits amb el Santos. El gol de Messi contra el Llevant és el 449è que fa l’argentí en la lliga.

Leo tornava a marcar després de dos partits sense fer-ho, a Cadis i contra la Juventus. I el duel d’ahir és una mostra més que Messi manté intacte el compromís amb el Barça tot i haver volgut marxar l’estiu passat. Així s’explica que fos ell l’autor de 10 de les 22 rematades que el Barça va fer cap a la porteria d’un excels Aitor Fernández, gran culpable que els de Ronald Koeman no fessin més gols ahir i acabessin fins i tot demanant l’hora. L’argentí, que aquesta mateixa setmana ha estat nominat finalista en els premis The Best amb Cristiano Ronaldo i Robert Lewandowski, va fer set d’aquestes rematades entre els tres pals i va ser el blaugrana que més va intervenir, amb 83 intervencions, a més d’aconseguir quatre passades de mèrit bones per als seus companys. De la seva recuperació dependrà que el Barça es pugui reenganxar en les properes jornades a la lluita pel títol de lliga.

83
intervencions
1
gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)