Europa League

L’Europa League, un sorteig dur

Europa League. El Granada jugarà els setzens de final amb el Nàpols; el Vila-real amb el Salzburg i la Real Sociedad amb el Manchester United

Real Sociedad, Granada i Vila-real ha tingut un sorteig de setzens de final força complicats i, per dir-ho suaument, són unes eliminatòries dures i dignes de Champions. De fet, tots tres tindrà que podrien jugar la màxima competició continental, de fet dos d’ells han jugat l’actual edició de la Champions. La Real Sociedad es mesurarà al Manchester United, un dels rivals més difícil que li podia tocar al líder de primera divisió.

El Granada també li ha tocat un sorteig bomba i tindrà com a adversari al Nàpols i el Vila-real es veurà les cares amb el competitiu Salzburg que va estar enquadrat en el grup de l’Atlético de Madrid.

Els horaris són els següents. Partit d’anada: Dijous 18 de febrer Real Societat-Manchester United (18:55h); Salzburg-Vila-real (21:00h) i Granada-Nàpols (21:00h).

Partits de tornada: Dijous 25 de febrer Napols-Granada (18.55h.); Vila-real-Salzburg (18.55h.) i Manchester United - Real Societat (21.00).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)