Barça

Fernández Alà proposa un pla de retorn al Camp Nou

Eleccions. El precandidat a la presidència s’ha reunit amb el doctor Oriol Mitjà

Lluís Fernández Alà, precandidat a la presidència del FC Barcelona, farà dimecres vinent la seva presentació oficial. Abans, ha fet públic un treball fet amb el suport del doctor Oriol Mitjà perquè els socis i sòcies del Barça puguin tornar al Camp Nou cap el mes de març si les condicions sanitàries ho permeten. L’estudi serà traslladat en els propers dies a LaLiga, la federació espanyola, la FIFA i la UEFA.

El pla elaborat per la precandidatura Passió, seny i planter, entre d’altres coses proposa: reduir l’aforament a un màxim d’un 30%, control d’entrades i sortides, zonificació d’espais, evitar els moviments a la mitja part, reduir el transport públic i els autocars de penyes, ús de mascareta i gel hidroalcohòlic. També proposa fer servir tests d’antígens ràpids, que donen el resultat en quinze minuts. Una mesura per detectar asimptomàtics i minimitzar el risc de contagi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)