Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Després de l’inici del partit, l’empat és bo”

L’entrenador del Girona, Francisco, va valorar en positiu l’empat a zero del seu equip contra el Rayo, sobretot després del vendaval ofensiu madrileny en la primera mitja hora del partit: “Després dels primers 25 minuts del Rayo dono per bo el punt. Han generat prou arribades per marcar més d’un gol, ja que no hem sortit bé a la gespa i no hem començat com volíem. Això sí, hem reaccionat tal com ho hem parlat al vestidor durant el descans i llavors hem igualat les forces amb més control. Marxo satisfet”, comentava el tècnic andalús just després d’acabar el duel a Montilivi. Per Francisco, sense cap mena de dubte, el Rayo ha estat el millor contrincant que ha passat per Girona aquest curs: “El Rayo ha jugat molt bé i no és cap sorpresa. Ja vaig avisar que fan un bon joc, similar al del curs passat amb Jémez, i tenen jugadors amb experiència”, explicava el tècnic blanc-i-vermell que sobre la inferioritat del seu equip insistia: “No som un equip que no disputa la pilota, que no pressiona o no guanya duels, i en l’inici això és el que passava. En la segona part ho havíem de fer, ja que sabíem que era una sort anar 0-0 i hem fet els canvis que hem cregut per començar a guanyar disputes i l’equip ha millorat. Hem d’analitzar per què hem sortit adormits al terreny de joc, però valoro en positiu la reacció per equilibrar forces després de passar-ho malament.”

Continuïtat a l’onze

Francisco va repetir onze titular per primera vegada en aquest curs tot i la condensació de partits: “Veníem en bona dinàmica i creia que era bo donar continuïtat. De tota manera, ja els he dit, als jugadors, que no hi ha res assegurat i que s’ho han de guanyar. No relaciono això amb el fet que s’hagin pogut relaxar en l’inici”, deia el tècnic, que va tenir bones paraules per a un dels protagonistes del matx, el porter Juan Carlos: “Està fent uns bons partits, ens dona equilibri i, a més, fa intervencions fantàstiques. Tant de bo segueixi així; a més, sumem la quarta porteria a zero, tot i que patida.”

“Hem merescut vèncer”

El tècnic del Rayo, Andoni Iraola, va marxar de Montilivi resignat amb el punt, tot i el gran partit del seu equip: “En un camp com aquest, sumar un punt pot estar bé, però veient la primera part que hem fet, un empat és un resultat curt. No és fàcil fer el partit que hem fet contra un equip com el Girona, hem merescut vèncer per la quantitat d’ocasions generades”, deia el basc.

JUAN CARLOS

“Està fent bons partits, ens dona equilibri i, a més, fa intervencions fantàstiques”

LA NOTA POSITIVA

“Valoro la reacció de l’equip per equilibrar forces després de passar un mal moment”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)