Girona

El protagonista

Juan Carlos Martín

Se sent gegant

Juan Carlos està en un moment en què se sent un gegant sota els pals, un mur, un porter insuperable. I és que el sentinella de Guadalajara és, ara mateix, un dels futbolistes més determinants del Girona, i ahir ho va tornar a palesar deixant la seva porteria a zero per vuitena vegada aquesta temporada, en què ha jugat setze partits. Aquest clean sheet, a més, és el quart consecutiu d’un Juan Carlos que ja acumula 367 minuts sense rebre una diana. I això que el Rayo li va generar situacions de sobres per posar fi a la ratxa d’imbatibilitat, però el porter blanc-i-vermell, fent gala de l’estat en què es troba, es va fer gran i va neutralitzar fins a quatre ocasions claríssimes, va sostenir els seus i va aconseguir finalment recollir un empat. “No ens hi hem acabat de trobar còmodes, hi ha dies que potser no et trobes tan bé i s’ha de valorar haver obtingut aquest puntet”, reconeixia el porter després del partit.

Va ser clau, doncs, Juan Carlos, que va haver d’intervenir aviat, passats 13 segons del xiulet inicial, quan Pozo es va plantar dins l’àrea i va etzibar un xut encreuat que el sentinella va refusar amb el peu, just abans que Calavera enviés la pilota al pal de la seva porteria. Un ensurt tot just començar que va fer créixer el número 1 del conjunt gironí, activíssim i enèrgic, cridant a cada pilota aturada en contra, ordenant i ficant els companys dins del partit. De seguida (8’) li va tocar tornar a aparèixer, aquest cop per neutralitzar, una altra vegada amb el peu, un tir a boca de canó, entre el punt de penal i l’àrea petita, d’Álvaro, una aturada sensacional que va evitar un gol cantat. El repertori no va acabar en la primera part, ja que, en una nova rematada d’Álvaro (33’), aquest cop encreuada i més escorada, també dins l’àrea, va haver de fer una bona estirada per salvar-la. Després del descans, va viure més tranquil. No obstant això, Antoñín (47’), en una pilota que va rematar al segon pal, li va exigir reaccionar, però, ben col·locat, va atrapar la pilota. En un dia complicat per a l’equip, Juan Carlos va ser el millor i l’artífex del punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)