Espanyol

Vicente Moreno: “El Llagostera ens ho posarà difícil”

Espanyol. “La nostra idea és no fer diferències amb la lliga, aquesta eliminatòria és un partit més que volem guanyar”, diu el tècnic blanc-i-blau que avisa. “Haurem de donar un alt nivell si volem passar”

L’Espanyol inicia el seu camí de copa amb una eliminatòria davant el Llagostera. Vicente Moreno ha comparegut aquest matí per valorar el duel davant dels gironins de demà i ha deixat clar que preveu un xoc difícil pel perfil del rival i per la manera en què es creix quan juga com a local. El tècnic de Massanassa vol zero confiances tot i que farà rotacions on donarà l’alternativa a futbolistes que no tenen minuts en lliga.

LA COPA I L’ESPANYOL.

“Som un club on històricament li dona molta importància a la copa. No ens podem ficar de perfil i l’atenció la tenim al cent per cent en aquesta competició”.

GESPA ARTIFICIAL.

No és el camp que triaríem per jugar, però ens hem d’adaptar a les circumstàncies. No pensem massa, volem passar l’eliminatòria i farem un onze de garanties amb ganes de fer un bon partit.

COMPETÈNCIA INTERNA.

“És una sort passar l’eliminatòria, tenir més partits, més minuts, més opcions”.

LLAGOSTERA.

“Juguem contra un equip que conec bé i sap competir. Ara parlar d’arribar a les semifinals o altres coses no toca. Hem de pensar en aquesta eliminatòria que serà difícil. Conec i he competit contra el Llagostera i no ens ho posaran fàcil”.

DARDER, LESIÓ.

“Encara és aviat per saber si arribarà al partit de lliga i després jugadors com Campuzano que encara arrossega problemes (COVID) i d’altres amb qui no podrem comptar”.

LA COPA, UNA DISTRACCIÓ?

“Al final, la distracció és pensar en més enllà. Nosaltres, ara mateix, el que hem de fer és no veure competicions diferents sinó un partit on tenim possibilitats de competir i fer-ho el millor possible. La nostra idea és no fer diferències amb la lliga. Poden haver-hi canvis, però això no vol dir que no volem passar. Farem el millor onze pensant d’on venim i on anem. Cada partit que competim volem guanyar-ho.

FORMAT COMPETICIÓ.

“La competició no la podem fer en funció del que ens agradi. A mi, em sembla bé, donar aquest petit avantatge als equips que estan en categories inferiors. Les regles estan posades abans. Aquesta és la competició i hem de seguir endavant. A mi la copa m’agrada i és molt maca. Esperem anar passant eliminatòries”.

DERROTA DEL FILIAL.

Hi ha un partit recent del filial i hem tingut possibilitat de veure’l. Segueixo la segona divisió B, és un equip que conec a la perfecció i també al seu tècnic amb qui m’ha jugat coses boniques. Soc un malalt del futbol.

TRAJECTÒRIA LLIGA.

“Fa quatre mesos que som aquí i cal veure una evolució però és poc temps. En el meu equip anterior vam estar tres anys i com més temps estàs en un equip hi ha més automatismes. Si estem on vull? M’hauria agradat guanyar-ho tot. Em falten tres punts que em deixarien content per tot el que hem fet. La situació que tens, moltes vegades, va en funció del que fan els altres. Hi ha altres equips que ho estan fent molt bé, però que no depenen de nosaltres. Hem de pensar a seguir evolucionant i millorant. Això sí que ho controlem”.

JUGADORS DEL FILIAL A L’ONZE.

“Hi ha una limitació pel que fa a llicències i no podem posar més de quatre en el camp i per evitar riscos, millor tres en el camp. Tot i això, tenim molts jugadors del planter integrats dins del primer equip”.

LLAGOSTERA.

“És una barreja de jugadors veterans, com Viale, que vaig entrenar al Nàstic, David, que ha passat pel Cornellà. Gent jove Pau, Marc, Genar. Hi ha una bona barreja i un entrenador que coneix la categoria i amb molta experiència. Veus que gaudeix entrenant. És un equip que fa moltes coses bé i especialment en el seu camp i les circumstàncies especials del seu camp. T’ho fan passar malament. Espero que no tingui el seu dia i nosaltres sí. Per passar l’eliminatòria haurem de donar un alt nivell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)