Barça

Koeman: “La Real és un aspirant al títol i m’agrada futbolísticament”

Roda de premsa. Ronald Koeman s’ha desfet en elogis sobre el bon treball d’Imanol Alguacil, però espera que demà el Barça sigui capaç de superar un dels equips de moda

Ronald Koeman ha atès fa només uns minuts als mitjans de comunicació en la prèvia del partit de demà al Camp Nou contra la Real Sociedad, el líder de la primera divisió, empatat a punts amb l’Atlético de Madrid. El tècnic ha elogiat el rendiment del conjunt basc i confia en una nova victòria blaugrana després dels tres punts sumats diumenge contra el Llevant.

Sobre la Real Sociedad

“La Real és un molt bon equip. M’agrada futbolísticament la seva idea, juguen bé, i haurem d’estar molt bé per poder crear oportunitats de gol i estar bé amb la pilota per guanyar el partit”.

El sistema de joc i els retocs en l’anterior partit contra el Llevant

“No podem estar contents per la nostra trajectòria en el campionat. Estem intentant millorar coses. L’altre dia el resultat va ser important, l’actitud va ser bona, i espero que aquells tres punts ens donin tranquil·litat de cara al partit de demà”.

Més sobre la Real

“Crec que veurem un partit més obert que el de l’altre dia contra el Llevant. El Barça i la Real som dos equips que volem la pilota, ens agrada pressionar... Espero un partit obert i bonic”.

La situació de Pjanic

“He parlat amb Pjanic de la seva situació i li he explicat les coses que ha de millorar. M’agrada la seva actitud”.

L’eliminatòria contra el PSG

“No sé com arribarem al mes de febrer. Ara no hi ha coses certes. Veurem quins jugadors tindrem disponibles. El PSG tampoc està tenint una trajectòria com la dels altres anys. També té alts i baixos. Jo confio estar millor que ara al mes de febrer”.

La situació de Riqui Puig

“Hi ha un cert interès per la premsa perquè és un jugador de la casa. Hi ha molts jugadors en una situació similar. Al final jo soc qui decideixo en funció del rendiment en els entrenaments i l’actitud”.

L’estat físic de Dembélé

“Ousmane està entrenant de forma individual. No vull donar una data pel seu retorn. Però és evident que és un jugador que necessitem”.

La Real, un candidat al títol de lliga?

“De moment és un aspirant al títol. Ha sumat molts punts fora de casa i estan jugant bé. Veurem on pot arribar”.

Sobre De jong

“Frenkie sempre ha estat un jugador de portar el pes de construir el joc des de darrera. Ell té qualitats per ser més ofensiu, trencar línies amb la seva verticalitat i estem treballant perquè sigui més important en metres més avançats”.

El rendiment de Mingueza

“L’Òscar ara mateix forma part de la primera plantilla. És un jugador jove i té futur en aquest equip. Ajuda a donar competència en una posició delicada”.

Messi, a un gol dels 643 de Pelé amb el Santos

“Les xifres de Messi són impressionants. No tindrem en aquest club un jugador amb aquesta efectivitat. Per això és el número u. No sé quants hat-tricks ha marcat. És una cosa increïble.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)