Barça

Cop d’efecte de Laporta

Eleccions. L’expresident penja una lona de la seva candidatura a 100 metres del Santiago Bernabéu amb el missatge: “Ganes de tornar-vos a veure”

Els que veien apagat Joan Laporta ahir van poder comprovar que l’expresident del Barça continua en forma. Coincidint amb l’inici d’un viatge com a precandidat que el portarà també per Màlaga i Granada per presentar el seu programa electoral als socis del Barça, es va desplegar una lona de publicitat a Madrid. El lloc, el número 15 del passeig de l’Havana, a uns 100 metres de l’estadi Santiago Bernabéu, encara en obres. I amb un missatge cap a Florentino Pérez i el Real Madrid que va aixecar els ànims dels barcelonistes i va provocar reaccions de ràbia per part madridista. “Ganes de tornar-vos a veure”, diu la lona, de 50 metres d’alt i 20 d’ample situada en un edifici de tretze plantes. Estarà un mes col·locada.

El mateix Laporta va valorar la iniciativa de la seva precandidatura. “Florentino segur que s’ho ha pres amb esportivitat, sé que té sentit de l’humor. No sé com m’ho prendria jo si ell la posés prop del Camp Nou, però segur que també amb esportivitat”, va dir l’expresident, que va explicar l’objectiu de la col·locació de la lona. “És una acció pròpia del nostre estil. Volem tornar l’orgull a la nostra afició, amb ironia. No volem ofendre ningú, hi ha socis del Barça a Madrid i busquem els seus vots”, va dir Laporta, que va explicar també les raons per les quals aspira a tornar a ser president. “Torno per tornar a estar tritranquils, per tornar a guanyar títols.”

Resposta de Víctor Font

Joan Laporta va ser ahir el gran protagonista de la precampanya a la presidència del Barça amb la seva iniciativa. L’expresident va rebre resposta d’un altre dels socis que aspiren a presidir el club, Víctor Font. El líder de Sí al Futur va publicar un vídeo a les xarxes socials amb el següent missatge: “Escolta, Jan, estic veient això de la pancarta i la veritat és que en aquests temes ets el puto amo, però amb pancartes ni guanyarem la Champions, ni farem un estadi nou, ni resoldrem el greu problema del deute del club. Per tant, a contrastar projectes i ens veiem el dia 24”, diu Víctor Font, que divendres farà una taula rodona sobre les dones al Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)