Barça

Tràmit al Johan Cruyff

Champions League. Després del contundent 1-4 del partit d’anada, el Barça s’enfronta aquesta tarda al PSV Eindhoven, com a local, amb un peu i mig en els setzens de final

Eren les favorites de l’eliminatòria i ho van demostrar amb escreix a Eindhoven, la setmana passada. L’1-4 final ho diu tot. Per això, aquesta tarda, a partir de les 17 hores (Esport 3/Barça TV), les jugadores del FC Barcelona sortiran a la gespa de l’estadi Johan Cruyff amb l’objectiu d’assolir els setzens de final de la Champions mig aconseguit. Lluís Cortés, el seu entrenador, però, no vol que es relaxin. “Hem de ser nosaltres mateixes i sortir a guanyar el partit. Sortir pensant en el resultat de l’anada no ens ajudarà. Ho hem de fer com si fos una eliminatòria a partit únic, a mirar de guanyar. Hem de buscar la fluïdesa en el joc, amb un ritme alt de circulació de pilota i, sobretot, hem de procurar que no ens generin ocasions, com el gol que ens van fer al seu camp”, manifestava ahir. Tot i el clar avantatge del seu equip, Cortés no es refia del PSV Eindhoven: “És un equip que juga amb intensitat, pressiona la pilota i la jugadora. Quan recuperen, poden executar transicions ràpides i ben fetes. Tenen jugadores, com Joële Smits, a la davantera que es mouen molt bé. Aquí és on hem d’estar més pendents.”

Molt superiors

Els números, però, són molt clars i evidencien la superioritat que, fins aquest moment, ha mostrat el Barça contra els seus rivals en aquesta temporada. En la lliga han guanyat amb insultant claredat els vuit partits que han jugat, amb un balanç de 45 gols a favor (més de 5 per partit) i un en contra. Per això, les blaugrana, que per al partit d’aquesta tarda només tenen la baixa de la lesionada Laia Codina, es compten entre les favorites de la Champions League d’enguany.

AHIR
Lió-Juventus 3-0 (6-2)
At. Madrid-Servette 5-0 (9-2)
AVUI
Kazygurd-Zhytlobud 7 h (1-2)
Sl. Praga-Fiorentina 14 h (2-2)
PSG-Gornik L. 14.30 h (2-0)
Man. City-Goteborg 16 h (2-1)
Barça-PSV 17 h (4-1)
Bayern-Ajax 18 h (3-1)
Wolfsburg-Subotica 18 h (5-0)
Rosengard-Lanchkhuti 18 h (7-0)
LSK-Minsk 18.30 h (2-0)
Fortuna-Pomurje 19 h (3-0)
Chelsea-Benfica 20 h (5-0)
Glasgow C.-Sp. Praga 20 h (1-2)
DEMÀ
Zuric-Polten 20.15 h (0-2)
14 DE FEBRER
Brondby-Valerenga 18 h
BARÇA:Paños, Marta Torrejón, Mapi León, Andrea Pereira, Leila, Patri, Mariona, Alexia Putellas, Jenni Hermoso, Oshoala i Martens.PSV EINDHOVEN:Van Veenendaal, Jean, Van Den Berg, Levels, Van Schoonhoven, Leuchter, Smits, Nouwen, Kuijpers, Biesmans i Harrison.ÀRBITRE:Ivana Projkovska (Macedònia).ESTADI:Johan Cruyff.HORA:17 h.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)