Girona

Francisco: “Volem passar però el partit important és el de dilluns”

Copa. El tècnic del Girona ha analitzat el partit de demà al camp de la Gimnástica Segoviana (19 h) corresponent a la primera eliminatòria

El tècnic del Girona Francisco Rodríguez ha analitzat aquest migdia en roda de premsa el partit de demà contra la Gimnástica Segoviana, corresponent a la primera eliminatòria de copa. Com era d’esperar, l’andalús ha reconegut que els gironins l’afronten pensant més en el partit de lliga de dilluns. “Volem passar perquè és una competició atractiva i que agrada molt, sobretot als jugadors, però el partit important és el de dilluns a Tenerife. Si hagués de decidir me n’aniria directament a dilluns”, ha reconegut l’andalús, que alinearà un equip amb els jugadors que menys minuts han tingut en els últims partits i amb jugadors del filial: “No és una oportunitat perquè ja han jugat molts minuts a 2a A i sabem tot el que poden aportar, però lògicament és un dia perquè agafin minuts els que menys han jugat últimament i també pels joves que ens han estat ajudant aquest inici de lliga.”

En aquesta línia Francisco ha decidit donar descans a Juan Carlos, Bernardo, Stuani, Mamadou Sylla, Samu Saiz i Gumbau, que es quedaran a Girona amb els lesionats Luna, Juanpe i Valery. D’altra banda, han entrat en la llista Terrats, Pau Resta, Pau Victor, Gonpi i Arnau Martínez i Francisco ha admès que és molt probable que tots tinguin minuts, tot i que només n’hi poden haver quatre alhora sobre la gespa, comptant en aquesta nòmina també a Ibra Kebé, que té dorsal del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)