Barça

Fernández Alà confia assolir les signatures àmpliament

Eleccions. El precandidat es presenta, en un acte a l’Aliança del Poble Nou, assegurant que el seu projecte és l’únic que proposa un canvi real i que retornarà el protagonisme als socis

Lluís Fernández Alà es va sumar ahir a la cursa per la presidència del FC Barcelona en un acte al teatre del Casino de l’Aliança del Poble Nou en el qual el van acompanyar els membres de la seva precandidatura. Amb el lema Passió, seny i planter, Fernández Alà, consultor de professió, pretén recuperar l’ADN culer i aconseguir la unitat dels socis del Barça. “Cal un canvi real, fan falta cares noves. Som una candidatura fresca i preparada”, va proclamar en el seu discurs. “Ens emmirallem en Carles Puyol, el nostre capità. Sempre hi va posar un plus a tot. Recordem com besava la senyera al Bernabéu. És amb aquesta passió com s’ha de dirigir el Barça. Però també amb seny, el seny que tant ha faltat els últims anys en la gestió esportiva, econòmica i institucional”, va dir també.

Fernández Alà defensa que el seu projecte, que fa un any que es cou, és l’únic de consens i sentencia que, si guanya, atorgarà el protagonisme als socis. També assegura un “catalanisme innegociable” i proposa una solució econòmica per a l’Espai Barça a través de petits crèdits participatius que permetin al soci sentir-se’n part. “Si guanyem, d’aquí a dos o tres anys el Barça tornarà a tenir la força econòmica que tenia”, promet. Per altra banda, presumeix de la seva col·laboració amb el doctor Oriol Mitjà perquè el retorn de l’afició al Camp Nou sigui amb totes les garanties sanitàries i assenyala la Masia com a pedra angular del seu projecte. “El director de la Masia serà Albert Benaiges. El secretari tècnic i l’entrenador els tenim aparaulats, però tenen contracte en vigor. Tots dos tenen ADN Barça i apostaran pel planter”, va revelar en aquest sentit.

Preguntat per la premsa sobre les possibilitats que té d’aconseguir les més de 2.400 signatures que calen per ser candidat a la presidència del Barça, Fernández Alà va ser clar: “Tenim més de 80 punts de recollida arreu de Catalunya. Crec que donarem un cop d’efecte i passarem el tall de sobres.” Va ser interrogat també sobre Messi: “Volem que es quedi, és patrimoni del Barça. Ha de liderar el canvi profund que cal. S’haurà de renegociar la seva fitxa, valorant sempre que, amb ell, el Barça té més ingressos.” De García Pimienta i l’estructura del futbol professional del Barça va dir: “Hauríem apostat per ell després de Valverde i de Setién. Koeman ha de tenir clar que la Masia és la pedra angular. Si no, apostarem per Garcia Pimienta. Kluivert? Parlarem amb ell i veurem què passa. No portarem noms, portarem gent preparada. L’estructura del futbol al Barça està molt inflada.” No va voler valorar la impactant pancarta de Joan Laporta a Madrid, va subratllar que ell no repartirà pizzes ni tatuatges, va refusar la possibilitat de reincorporar Neymar en cas que guanyi les eleccions i va insinuar que l’estructura tècnica que ha projectat agrada a Pep Guardiola.”Intentarem portar-lo”, va deixar anar.

Si guanyem, el director de la Masia serà Albert Benaiges. El secretari tècnic i l’entrenador els tenim aparaulats
Al Barça li cal un canvi real, fan falta cares noves. Nosaltres som una candidatura fresca i preparada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)