Girona

“Demano a l’equip ser competitiu”

Francisco Rodríguez Entrenador del Girona

L’entrenador del Girona, Francisco Rodríguez, va valorar com afronta el seu equip el matx corresponent a la primera eliminatòria de copa al camp de la Gimnástica Segoviana: “Lògicament utilitzarem els jugadors que menys minuts han tingut en la lliga, però no serà pas una oportunitat per demostrar res, ja que molts han jugat força minuts. Fins i tot els jugadors del filial ens han ajudat en la lliga, i ara ho hauran de fer per superar eliminatòria”, comentava l’andalús, que va admetre, en un atac de sinceritat, que si pogués jugaria ja el partit de dilluns al camp del Tenerife, el més important: “He de pensar en dilluns, perquè és el més important. En la copa demano a l’equip ser competitiu, ja que volem passar, però el partit decisiu és contra el Tenerife. La copa és una competició atractiva per als jugadors i, de fet, a la llista hi ha molts futbolistes del primer equip”, explicava Francisco.

L’entrenador del Girona va mostrar-se respectuós amb el rival i els números que presenta en el seu subgrup de tercera: “La Gimnástica Segoviana competeix a tercera però ha guanyat els nou partits que ha jugat, i això vol dir que està ben treballat. Segur que serà un partit difícil, com ho és qualsevol eliminatòria de copa per a un equip de segona A”, analitza el d’Almeria, que si fos per ell alinearia més jugadors del filial que els quatre permesos: “Ho faria perquè sé que estan preparats i han demostrat tenir capacitat, però haurem d’estar atents de no incomplir la normativa.”

LA PRIORITAT

“He de pensar en el Tenerife, perquè és el partit més important”

EL RIVAL

“Competeix a tercera però ha guanyat tots els partits; segur que serà difícil”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)