Nova golejada i a vuitens

Champions. El Barça de Lluís Cortés derrota el PSV Eindhoven (4-1) en el partit de tornada dels setzens de final de la Champions

El Barça de Lluís Cortés ha superat sense problemes el tràmit del partit de tornada dels setzens de final de la Champions. Les blaugrana, que havien golejat el PSV a Eindhoven (1-4), han tornat a guanyar les holandeses a l’estadi Johan Cruyff per al mateix resultat.

S’han avançat molt ràpid les catalanes en el marcador, acabant així amb qualsevol possibilitat de remuntada. Ho han fet en el minut 3 amb un bon xut creuat de Caroline Graham Hansen que la portera holandesa, Van Veenendaal, només ha seguit amb la mirada. El segon gol ha arribat abans del descans. Una bona centrada de Vicky Losada des de la dreta, ha acabat amb gol de Lieke Martens.

Ja a la segona part, Graham Hansen ha fet el tercer amb un altre xut creuat després d’una recuperació blaugrana quan les holandeses sortien amb pilota. Doblet de la noruega i també doblet de Martens, que ha fet el quart de cap a la sortida d’un córner. Smits ha fet el gol de l’honor de les holandeses en l’últim minut.

El sorteig dels vuitens de final es farà el 16 de febrer.