Espanyol

Puado posa fi al neguit

Copa. L’Espanyol pateix de valent i ha d’arribar a la pròrroga per desfer-se d’un Llagostera combatiu i ordenat. Els locals fallen un penal i juguen una hora amb inferioritat numèrica

Llagostera 0 Espanyol 1

LLAGOSTERA:Marcos; Pere Martínez, Julen, Diego, Aleix Roig (Dieste, 70’); David García, Cortés; Guiu (Manchón, 79’), Gil (Eric Jiménez, 97’), Duba (Aimar, 66’); Sasha.ESPANYOL:Oier; Miguelón, Pujol, Calero, Dídac (Pedrosa, 91’); Pol Lozano (Keidi Bare, 75’), Fran Mérida; Jofre Carreras (Nico Melamed, 65’), Embarba (Puado, 45’), Matías Vargas; Wu Lei (Svensson, 75’).GOLS:0-1 (93’) Puado.ÀRBITRE:Trujillo Suárez. T.G.: Pere (11’); Dídac (16’) i T.V.: Monreal (65’).

L’Espanyol va necessitar arribar fins a la pròrroga per eliminar un combatiu i ordenat Llagostera. Els gironins van competir a un alt nivell i van demostrar que, al seu feu, són un conjunt rocós i de difícil digestió per a qualsevol rival. El gol de Puado, a l’inici de la pròrroga, va donar una patida classificació als blanc-i-blaus. Miguelón li va fer una precisa assistència des de la dreta i el davanter del planter va rematar amb un efectiu cop de cap. El bot previ va agafar per sorpresa Marcos, intractable fins aquell moment i clau en la resistència del conjunt local. Puado, suplent ahir, ha demostrat que està en ratxa i, cada dia que passa, està agafant aquell dinamisme que va mostrar fa un any en la seva profitosa cessió al Saragossa. El punta no és l’únic que s’ha reivindicat. També ho va fer Oier aturant un penal. Una acció clau que hauria pogut canviar el signe del partit. De fet, la diana de Puado va ser el colofó d’un partit amb alternatives.

Els locals van veure com un penal de Pol Lozano oferia una oportunitat d’or per avançar-se. Oier, titular sota pals, va aturar el xut de Sergio Cortés des dels onze metres. Oxigen per a l’Espanyol, que va buscar la porteria contrària amb diverses arribades però sempre es va trobar la mateixa resposta: les bones aturades de Marcos. El duel va tenir un nou gir de guió amb l’expulsió de Monreal. El futbolista del Llagostera va veure la vermella directa quan va tallar un contraatac sobre Wu Lei. El col·legiat no va dubtar ni un moment a expulsar-lo. Aquest inferioritat numèrica va projectar l’Espanyol cap a l’atac per buscar un gol que evités la pròrroga. Nico Melamed va tenir un bon parell d’oportunitats. L’última, a tres minuts del final del temps reglamentari, amb un potent xut al primer pal. Marcos, de nou, va ficar una mà providencial per mantenir amb vida el Llagostera. La il·lusió dels locals va durar fins a l’inici de la pròrroga, amb el gol de Puado. Tot i això, el Llagostera no va abaixar els braços i va buscar fins al final un gol per igualar el partit i arribar als penals.

En tot cas, el Llagostera pot marxar content per la imatge oferta. Un equip combatiu i solidari que no s’ha arronsat sota cap circumstància i que ha tingut a la mà eliminar l’Espanyol, que ara ja pensa en l’Almeria.

Els enfrontaments

DIMARTS

Pupileño-Lugo 1-2

Sestao-Tenerife 0-2

Tomares-Osasuna 0-6

Portugalete-Ponferradina 1-0

Marchamalo-Osca 2-3

Cantolagua-Valladolid 0-5

Lucena-Sevilla 0-3

Ourense-Leganés 0-1

Coria-Oviedo 2-3

AHIR

Poblenc-Olot ajornat

Coruxo-Màlaga 0-4

Lealtad-Alcorcón 1-2

Burgos-Andorra 2-0

Hospitalet-Almeria 1-4

Còrdova-Albacete 1-0

San Fernando-Castelló 0-2

Quintanar-Sporting 1-2

Numància-Llorca 4-1

Haro-Linense ajornat

Inter Madrid-Linares 0-3

Amorebieta-UD Logroñés 1-0

Atl. Balears-Fuenlabrada 0-1

Las Rozas-Mirandés 1-0

Racing Múrcia-Llevant 0-5

Gimnástica-Saragossa 0-2

Cardassar-Atl. Madrid 0-3

Llagostera-Espanyol 0-1

Terrassa-València 2-4

Eivissa Illes P.-Sabadell 0-2

Guijuelo-Mallorca 0-1

R. Majadahonda-Ieclà 1-2

Marbella-Lleida 20 h

Zamora-SD Logroñés ajornat

Calahorra-la Nucia 20.30 h

Bunyol-Elx 21 h

Rincón-Alavés 21 h

Leioa-Vila-real 21 h

Marino-Cornellà 21 h

AVUI

Deportivo-El Ejido 17 h

Navalcarnero-Badajoz 18 h

Anaitasuna-Getafe 19 h

Eivissa-Compostel·la 19 h

Cultural-Villanovense 19 h

Mutilvera-Racing 19 h

Terol-Rayo 19 h

Segoviana-Girona 19 h

Ribadumia-Cadis 19 h

San Juan-Granada 19 h

P. Deportiva-Tarazona 19.30 h

UCAM Múrcia-Betis 19.30 h

Pontevedra-Cartagena 20 h

Varea-Las Palmas 20 h

Alcoià-Laredo 20.15 h

Extrem.-Socuéllamos 20.30 h

Racing Rioja-Eibar 21 h

Llanera-Celta 21 h

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)