Barça

Rousaud: “El salari de Messi és inassumible i el convencerem des del projecte”

Eleccions. El precandidat del projecte Els millors, al Barça! diu que intentaran renovar Messi a la baixa i seduir-lo des d’un projecte guanyador, amb la voluntat de portar dos cracs mundials el 2022, i lliures, un d’ells Neymar

“El salari de Messi ara mateix no és assumible. Messi té el futur a les seves mans, no està a les nostres mans. Nosaltres li direm que no el podem renovar econòmicament en les mateixes condicions que fins ara, però li plantejarem un projecte esportiu il·lusionador que l’engrescarà. Convencerem a Messi des del projecte”. “Quan ets el jugador millor pagat del món, per diners no pots marxar. Messi vol jugar i guanyar el mundial de Qatar i vol guanyar títols amb el Barça. Per això necessita un projecte guanyador perquè ell és un guanyador i nosaltres li oferirem aquest projecte”. Són paraules d’Emili Rousaud. El precandidat del projecte Els millors, al Barça! ha presentat aquest matí la seva seu electoral a la Travessera de les Corts número 277 de Barcelona. Allà ha parlat de Messi, del seu programa electoral i de dos cracs amb els quals ha iniciat negociacions a través de la figura de Josep Maria Minguella. Diu que tots dos acaben contracte el 2022 i la voluntat és que vinguin lliures perquè el Barça no pot assumir ara mateix els dos traspassos: “Tenim lligat a un dels millors secretaris tècnics millor del món. S’equivoca poc quan fa fitxatges. Aquesta persona no la podem presentar encara perquè està treballant en la disciplina d’un altre club. S’ha de renovar l’equip i per tant cal fitxar jugadors talentosos amb preu de mercat assolibles. Aquest senyor hauria de buscar Pedri’s. Estem treballant també amb dos jugadors franquícia. Ens vam posar en contacte amb l’entorn de Neymar i ens va confirmar el seu interès de tornar al Barça. Neymar té interès en tornar a Barcelona. Només hem posat una condició: no hi pot haver un traspàs. Vostè vindrà aquí quan acabi el seu contracte se’ls hi ha dit. I en el seu cas concret també ha de retirar la demanda. Neymar necessita un club amb la projecció del Barça. El segon jugador en què estem treballant no podem donar el nom encara: és un jugador que no deixaria indiferent a ningú. Ens agradaria poder dir el nom abans de les eleccions”.

Sobre l’Espai Barça i la idea de posar el nom de Messi a l’estadi

“L’Espai Barça queda en la nostra candidatura aparcat fins que resolguem el problema d’equilibri econòmic que tenim. Farem tres preguntes al soci: és imprescindible augmentar el pressupost de 600 milions a 800 milions i haurem de demanar permís al soci per fer-ho. Hem de preguntar al soci també pel producte de finançament. I els volem demanar si els sembla bé que el Camp Nou porti el nom de Leo Messi. M’ha sobtat un cert rebuig que he notat en alguns socis perquè que Messi estigui vinculat a l’estadi és un reclam mundial per a totes les marques”.

Sobre la pancarta de Laporta al costat del Bernabéu

“Publicitàriament és una idea brillantíssima però que només funciona amb ell. Laporta està apel·lant a una etapa del club molt brillant, però no el considero el perfil adequat per gestionar la situació actual del Barça”. “S’han esvaït 300 milions d’euros d’ingressos. Alguns precandidats es creuen que vindran a gestionar el club en l’abundància i s’equivoquen. Tocarà gestionar el club en l’escassetat i cal saber-ho fer això”. “Tots els mitjans esteu parlant de la bipolarització Laporta-Font. Nosaltres no som la tercera via, som la solució”, assegura Rousaud.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)