Barça

Supercopa: Real Sociedad-Barça i Madrid-Athletic

Supercopa d’Espanya. Les semifinals es jugaran els dies 13 i 14 a Còrdova i Màlaga, i la final serà el dia 17 de gener a La Cartuja de Sevilla. En la supercopa femenina, Atlético-Barça i Llevant-Logronyo

El Barça de Ronald Koeman s’enfrontarà a la Real Sociedad d’Imanol Alguacil en la primera semifinal de la supercopa d’Espanya. El sorteig acaba de produir-se fa només uns instants i la sort del bombo ha volgut que es repeteixi el cara a cara viscut ahir en la lliga al Camp Nou i en què els blaugrana van guanyar amb molt patiment per 2-1. Es reeditarà també el Real Madrid-Athletic viscut dimarts a l’estadi Alfredo di Stefano. Aquesta és la segona semifinal. El Real Sociedad-Barça es jugarà el dia 13 de gener al Nuevo Arcángel de Còrdova, mentre que l’altra semifinal es jugarà l’endemà dia 14, a Màlaga. La gran final es jugarà el dia 17 a la Cartuja de Sevilla després que com vostès bé saben l’Aràbia Saudita decidís no acollir la supercopa d’enguany per culpa de la pandèmia.

El Barça és l’equip amb més trofeus (un total de 13; l’últim guanyat el 2018) i el Real Madrid és el vigent campió de la competició.

Supercopa femenina

Abans del sorteig masculí, s’ha fet el sorteig de la supercopa femenina. El Barça de Lluís Cortés ha quedat emparellat amb l’Atlético de Madrid, en una reedició de la semifinal jugada ja la temporada passada a Salamanca. Aleshores el resultat va ser 3-2 amb victòria per a les blaugrana, que posteriorment acabarien aixecant el títol. El partit es jugarà el dia 13 de gener.

L’altra semifinal, el dia 12, la jugaran el Llevant i el Logronyo. La final, recordem-ho es disputarà el dia 16 de gener a Almeria, a l’estadi los Juegos del Mediterráneo. Les semifinals es jugaran en el mateix escenari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.