Barça

Rousaud: “El salari de Messi, avui, és inassumible”

Eleccions. Assegura que intentarà renovar Leo Messi a la baixa i seduir-lo des d’un projecte guanyador, amb la voluntat de portar dos cracs mundials el 2022, i lliures, un d’ells Neymar

“El salari de Messi ara mateix no és assumible. Nosaltres li explicarem que no el podem renovar econòmicament en les mateixes condicions que fins ara, però li plantejarem un projecte esportiu il·lusionador que l’engrescarà. Convencerem Messi des del projecte.” “Quan ets el jugador més ben pagat del món, per diners no pots marxar. Messi vol jugar i guanyar el mundial de Qatar amb l’Argentina i vol guanyar títols amb el Barça. Per això necessita un projecte guanyador, perquè ell és un guanyador i nosaltres li oferirem aquest projecte.” Paraules del precandidat Emili Rousaud en la presentació, ahir, de la seva seu electoral a la travessera de les Corts, número 277, de Barcelona. Segurament ell millor que ningú sap fins a quin punt de delicada és la situació econòmica del Barça. Ho ha viscut des de dins, en l’anterior junta. Però, segons ell, aquest escenari actual pel que fa a la tresoreria no impedeix crear un projecte guanyador que estigui en concordança amb el lema del seu projecte: Els Millors, al Barça!

Rousaud vol renovar Messi a la baixa i el vol seduir des de la planificació esportiva amb l’arribada de dos cracs, amb els quals assegura que han fet passos endavant a través de Josep Maria Minguella, i que acaben contracte el 2022. La voluntat és que vinguin lliures, perquè el Barça no pot assumir ara mateix els dos traspassos: “Tenim lligat el millor secretari tècnic del món. S’equivoca poc quan fa fitxatges. Aquesta persona no la podem presentar encara perquè està treballant en la disciplina d’un altre club.” “S’ha de renovar l’equip i, per tant, cal fitxar jugadors talentosos amb preus de mercat assumibles. L’exemple és Pedri. Estem treballant també amb dos jugadors franquícia. Ens vam posar en contacte amb l’entorn de Neymar i ens va confirmar el seu interès de tornar al Barça. Només hem posat una condició: no hi pot haver un traspàs. «Vostè vindrà aquí quan acabi el seu contracte», li hem dit. I en el seu cas concret, també ha de retirar la demanda. Pel que fa al segon jugador en què estem treballant, no en podem donar el nom encara: és un jugador que no deixaria indiferent a ningú.”

Sobre Laporta

A Rousaud també se li va preguntar ahir per l’acció publicitària de Joan Laporta, amb la seva lona gegant al costat del Bernabéu: “Publicitàriament és una idea brillantíssima però que només funciona amb ell. Laporta està apel·lant a una etapa del club molt brillant, però no el considero el perfil adequat per gestionar la situació actual del Barça.” “S’han esvaït 300 milions d’euros d’ingressos. Alguns precandidats es creuen que vindran a gestionar el club en l’abundància i s’equivoquen. Tocarà gestionar el club en l’escassetat i cal saber-ho fer, això.” “Tots els mitjans esteu parlant de la bipolarització Laporta-Font. Nosaltres no som la tercera via, som la solució”, assegura.

EL PROTAGONISTA

Estem parlant amb dos cracs mundials que acaben contracte el 2022 perquè vinguin
Emili Rousaud
precandidat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)