Girona

Nahuel es destapa i lidera la classificació del Girona (0-2)

Copa. El davanter argentí marca un doblet en la victòria del conjunt blanc-i-vermell al feu de la Gimnástica Segoviana

El Girona ha complert l’expedient davant d’un rival de tercera divisió i amb un triomf (0-2) al feu de la Gimnástica Segoviana passa a la següent fase de la copa. El partit, en què els gironins no han entrat massa bé, ha quedat pràcticament decidit just abans del descans quan Nahuel Bustos ha avançat als blanc-i-vermells que, tot seguit, s’han vist amb superioritat numèrica per l’expulsió del local Dani Arribas. Nahuel, al segon temps, ha acabat de sentenciar amb el segon per certificar un doblet amb el qual s’ha estrenat com a golejador gironí.

Els primers compassos de l’enfrontament doncs han estat pels locals que han generat diverses situacions de gol sobre la porteria de Muric però els ha faltat punteria. Porteria a zero doncs pel porter de Kosova, que ha tornat a un onze en què dels titulars habituals han jugat Bueno i Calavera i que han completat Ramalho, Franquesa, a la defensa; Aday, Terrats, Ibra Kébé i Pablo Moreno, a la medul·lar; i Pau Víctor i Nahuel a la punta de llança. Precisament aquest últim ha estat qui ha decantat la balança en el tram final de primer acte (39’) amb el gol que ha obert el camí del triomf, el seu primer amb la samarreta del Girona. L’argentí ha recollit una centrada des de l’esquerra d’Aday i davant del porter ha resolt amb una vaselina de bella factura. Poc després, la Gimnástica Segoviana ha acabat d’enterrar les opcions que li quedaven quan s’ha quedat amb deu per l’expulsió amb vermella directe d’Arribas per una dura entrada sobre Ibra Kébé.

El segon temps ha tingut poca història; el Girona, amb el context favorable, ha intentat i aconseguit que passés poca cosa, davant d’una insistent Gimnástica Segoviana que no ha perdut la cara al partit tot i la inferioritat. Tot i això, Nahuel ha tingut el segon en u contra u, però li ha negat el porter Christian, que res ha pogut fer després una altra vegada davant l’argentí. I és que Nahuel ha acabat signant el segon (77’) després d’una bona jugada d’Arnau per la banda esquerra que ha acabat per sentenciar el duel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)